Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon
78 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: MSN Hackırlarına dikkat ediniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok sağolun ustalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Supersatforum üyelerinden bir arkadaş, imza yerine kendi sitem diyerek link vermiş. ßende sitelere giriş yaptım. Ne yazık ki o kişi (Fake) sözde bedava mesaj göndereceksin. Direk karşına standart msn giriş sayfası çıkıyor. Şifreni yazdığın an msn hacklenmiş oluyor! Bu gerçektir. Dosyadan farklı kaydet diyerek, kaydettiğiniz explorer sayfasını metin belgesinde açarsanız, yazdığınız şifrenin kime gideceğini görürsünüz.
    ßen yönetime bu durumla ilgili olarak şikayette bulundum. Herhalde gereğini yapmışlardır. Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    send me thsis eamil pas word in my yahoo mail plzzzzzz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi ve paylaşım için çok teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.benim msn,benden sık sık yani her hafta şifre istiyor.bende yeni şifre ile değiştiriyorum eski şifre ile msn'yi açamıyorum. acaba benim msn'dede böyle birşeymi oluyor.?????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı apache33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgi için teşekkürler.benim msn,benden sık sık yani her hafta şifre istiyor.bende yeni şifre ile değiştiriyorum eski şifre ile msn'yi açamıyorum. acaba benim msn'dede böyle birşeymi oluyor.?????
    Şifrelerini karmaşık olarak şeçerseniz çözülmesi çok zor olur.Msn neniz çalınsa bir daha şifre ile açma imkanınız olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu sorunlar nedeyile artık MSN için microsoft tabanlı olmayan bir mail adresi kullanıyorum. En azından şifremin çalınması durumunda passport.com'dan normal mail adresime şifre sıfırlama mail'i gelebiliyor.
    Ayrıca msn ve mail adresim için kullandığım şifreler birbirinden tamamen farklı.
    Bu yöntem tam güvenli olmasada herhangi bir dalgınlıkla şifrenizin çalınması durumunda size geri dönüş imkanı sağlıyor.

Sevgiyle kalın... Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne bu bedavacıların elinden çektiğimiz arkadaş bunlardan rahat yokmu bize inşallah yakalanırlar da iyi bir ceza alırlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet arkadaşlar işte böyle olalım hep..birlik ve beraberlik içinde..bu şekilde klitlenirsek elele hiçkimse bükemez bileğimizi...şerefsizlere göz açtırmayalım..

Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri