ok sağolun ustalar
Teşekkur: 0
ok sağolun ustalar
Supersatforum üyelerinden bir arkadaş, imza yerine kendi sitem diyerek link vermiş. ßende sitelere giriş yaptım. Ne yazık ki o kişi (Fake) sözde bedava mesaj göndereceksin. Direk karşına standart msn giriş sayfası çıkıyor. Şifreni yazdığın an msn hacklenmiş oluyor! Bu gerçektir. Dosyadan farklı kaydet diyerek, kaydettiğiniz explorer sayfasını metin belgesinde açarsanız, yazdığınız şifrenin kime gideceğini görürsünüz.
ßen yönetime bu durumla ilgili olarak şikayette bulundum. Herhalde gereğini yapmışlardır. Saygılar
bilgi ve paylaşım için çok teşekkürler.
bilgi için teşekkürler.benim msn,benden sık sık yani her hafta şifre istiyor.bende yeni şifre ile değiştiriyorum eski şifre ile msn'yi açamıyorum. acaba benim msn'dede böyle birşeymi oluyor.?????
Bu sorunlar nedeyile artık MSN için microsoft tabanlı olmayan bir mail adresi kullanıyorum. En azından şifremin çalınması durumunda passport.com'dan normal mail adresime şifre sıfırlama mail'i gelebiliyor.
Ayrıca msn ve mail adresim için kullandığım şifreler birbirinden tamamen farklı.
Bu yöntem tam güvenli olmasada herhangi bir dalgınlıkla şifrenizin çalınması durumunda size geri dönüş imkanı sağlıyor.
Sevgiyle kalın... Saygılar...
bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin
FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ
ne bu bedavacıların elinden çektiğimiz arkadaş bunlardan rahat yokmu bize inşallah yakalanırlar da iyi bir ceza alırlar
Evet arkadaşlar işte böyle olalım hep..birlik ve beraberlik içinde..bu şekilde klitlenirsek elele hiçkimse bükemez bileğimizi...şerefsizlere göz açtırmayalım..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri