Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon
78 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: MSN Hackırlarına dikkat ediniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne bu bedavacıların elinden çektiğimiz arkadaş bunlardan rahat yokmu bize inşallah yakalanırlar da iyi bir ceza alırlar
    dediğin gibi üstat inşallah yakalanırlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarıların için teşekkürler arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba benimde yardımın olsun isterim:
    Arkadaşlar şifrelerinizi mutlaka Rakam ve harfle destekleyin
    ve asci kodlar yerleştirin arasına ozaman şifrelerinizin güvenliği artar
    Öernek olarak abcd!1234 , abcd#1234 abcd£1234 abcd$1234 gibi girerseniz şifre çözü ortadıkı rakamı algılamakta zorlanıyor

Çalışmalarınızda başarı hacksiz günler dileği ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim 6 aydır birisi veya birileri musallat olmuşlar durmadan link yolluyorlar ama daha yemedim uyarın için teişekkürler yememeye gayret edecez inşaallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki bu web sitesine saldırıp indeksleyerek farklı sayfalara yönlendirenlere ne demeli.Benim başıma geldi mesela para veriyorsun host satın alıyorsun tabansız bir geliyor bir açık yakalayıp siteyi yönlendiriyor.Kolay mı bir site yapmak benim tam 3 ayımı aldı bazen düşünüyorum genelde ip numaralarını kayıt ediyorum başlarına bir bela öreyim diye ama acıyorum resmen.Duyduğum kadarıyla başkasının e mailini kullanan sivaslı vatandaşın birine 5 yıl ceza vermişler bir ay önce

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okannn28 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki bu web sitesine saldırıp indeksleyerek farklı sayfalara yönlendirenlere ne demeli.Benim başıma geldi mesela para veriyorsun host satın alıyorsun tabansız bir geliyor bir açık yakalayıp siteyi yönlendiriyor.Kolay mı bir site yapmak benim tam 3 ayımı aldı bazen düşünüyorum genelde ip numaralarını kayıt ediyorum başlarına bir bela öreyim diye ama acıyorum resmen.Duyduğum kadarıyla başkasının e mailini kullanan sivaslı vatandaşın birine 5 yıl ceza vermişler bir ay önce
    bilgi için teşekkürler arkadaşım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ustalar uyarınız için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkür edrim

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri