REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sanal Aleme Müjde....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekleyip göreceğiz.:49: %70.%90 inecekmiş internet işallah diyelim
    kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölme eşeğim ölme bahar gelsin ya fiyat düşsede kalitede düşüyor abone sayısı artıyor ama ama servis sağlayacıları aynı kaldıramıyor hangimizinki tam anlamıyla verilen hızı alabiliyoruz ben 1024 le bağlanıyorum eski 256 mi arıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zam yapmasınlarda indircez derken

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sonsuzlukk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ölme eşeğim ölme bahar gelsin ya fiyat düşsede kalitede düşüyor abone sayısı artıyor ama ama servis sağlayacıları aynı kaldıramıyor hangimizinki tam anlamıyla verilen hızı alabiliyoruz ben 1024 le bağlanıyorum eski 256 mi arıyorum
    aynen sana katılıyorum dostum, güya hız 1024 ama yerlerde sürünüyoz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Duyda inanma.Ayrica %90 neye gore?Siz ilk fiyati inanilmaz yukaridan koyarsaniz tekel olmanin verdigi sorumsuzluk ve rahatlikla tabiki bu oranlar hicbirsey ifade etmez.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet haklısınız şöyle 1024 hızda neti 15 ytl ye gelse hemen alırdım ah ah nerde
    Yaw Mehmet benden sana bir iyilik olsun...gel ben sana benim modemin bir çıkışı boş...sana onu vereyim para falanda istemiyorum...istediğin kadar kullan...ama pc ne kablo çekmek sana ait...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yaw Mehmet benden sana bir iyilik olsun...gel ben sana benim modemin bir çıkışı boş...sana onu vereyim para falanda istemiyorum...istediğin kadar kullan...ama pc ne kablo çekmek sana ait...
    ok abiş tamam kablo hazırda var ama bi abilik daha yaparmısın kablonun ucu dükkanınına geldiği zaman işçilerin parasını sen ödersin bi zahmet :00000004:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ok abiş tamam kablo hazırda var ama bi abilik daha yaparmısın kablonun ucu dükkanınına geldiği zaman işçilerin parasını sen ödersin bi zahmet :00000004:
    Olur neden olmasın...işçiler o kadar uzun yolu aşıp neti çalıştırsınlar...onların parasınıda ben ödeyeceğim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Olur neden olmasın...işçiler o kadar uzun yolu aşıp neti çalıştırsınlar...onların parasınıda ben ödeyeceğim...
    kablo hariç bütün masraflar ama :00000002:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kablo hariç bütün masraflar ama :00000002:
    Onlar sağ salim onca yolu geçip kabloyu çeksinler...bütün masrafları benden...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri