REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: KOAN KSF 230 Yardim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KOAN KSF 230 Yardim

:49: Slm beiler ve board Ustalari :49:

Bende koan ksf 230 Receiver var,
    Model: KSF-230
    info : 11.05.09-D03A
    S/W : V03.05.01
    H/W : V16.C0.91
    Loader : V6.1.9

ilk basta yazdigim Model olarak acaba bu aleta Emu atilirmi fikri olan ve anlayan biri varsa lütfen yardim edin.
    Bütün Malzemeyi hazirladim (BL219v4) (Super Kup230 türkiye) (Kaon -Sunny - HW16[1][1].C0.91 - D+ OK) o olmassa birde bu var (Kaon - Stream - HW16.C0.91-BELGESEL OK-TPS OK-ABSAT OK) hengisini tercih edersiniz bu konuda acamiyim denadim olmadi baglanti kurdum com1 de cihazi taniyor ama bir türlü yazilim yapmiyor ama cihazin arka kisminda salter yoktur yalniz fisinden cekip takiyorum olmiyor o kadar denedim olmadi acaba hatami yapiyorum simdiden hepinize saygilar. oezi7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oezi7 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49: Slm beiler ve board Ustalari :49:

Bende koan ksf 230 Receiver var,
    Model: KSF-230
    info : 11.05.09-D03A
    S/W : V03.05.01
    H/W : V16.C0.91
    Loader : V6.1.9

ilk basta yazdigim Model olarak acaba bu aleta Emu atilirmi fikri olan ve anlayan biri varsa lütfen yardim edin.
    Bütün Malzemeyi hazirladim (BL219v4) (Super Kup230 türkiye) (Kaon -Sunny - HW16[1][1].C0.91 - D+ OK) o olmassa birde bu var (Kaon - Stream - HW16.C0.91-BELGESEL OK-TPS OK-ABSAT OK) hengisini tercih edersiniz bu konuda acamiyim denadim olmadi baglanti kurdum com1 de cihazi taniyor ama bir türlü yazilim yapmiyor ama cihazin arka kisminda salter yoktur yalniz fisinden cekip takiyorum olmiyor o kadar denedim olmadi acaba hatami yapiyorum simdiden hepinize saygilar. oezi7
    Şimdi siz kupu actıgınız zaman kupta herhangi birşeye basıyormusunuz? Boşluk tusuna basıp muhendis moduna geçmesi lazım cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kup 230 boşluk tuşunda dene arkadaşım cihazın hv sine dikkat et

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şimdi siz kupu actıgınız zaman kupta herhangi birşeye basıyormusunuz? Boşluk tusuna basıp muhendis moduna geçmesi lazım cihaz
    Evet aynan öyle yaptim bos tusuna bastim muhendis modusu yaziyor ama yükleme yapmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

com 2 de dene baklaım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı denizelektronik59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    com 2 de dene baklaım
    Com2 baglanti kurmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım başka bişe kalmıyorki geriye kablonda o zman

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı denizelektronik59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım başka bişe kalmıyorki geriye kablonda o zman
    Kablo Nul modem Deltasat receiverde baglanti kuruyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2-3
    3-2
    5-5 mi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2-3
    3-2
    5-5 mi
    evet aynen öyle simdi alisverise gidiyorum sonra gine geleceyim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri