Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: yazýlým atamýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

orjýnal yazýlým yada eský tarýhlý yazýlým yukleyýn duzelýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dosya uzantýn btm ise atmUP 113usr le at fail vermez arkadaþ
    arkadaþýn problemi btm uzantýlýdan deðil btm uzantýlý yazýlmlar sadece kendi markalarýna yüklenir. Kaonun c boardli larýný btm uzantýlý güncel emu yazýlýmlarý yoktur. Arkadaþ ya enjineer moda geçmedi yada uzun zamandan beri yazýlým yüklemedi bunu içinde bu tür editli yazýlýmlarda kurukafayý yüklemekte fayda vardýr.
    Konu Volkan tarafýndan (17-01-2007 Saat 01:40 ) deðiþtirilmiþtir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Gürbüz ER Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yüklemeden somra cihaz çalýþmaz oldu arkadan açýpkapatýyorum bl 2 19 yazýyor sonra nokta halinde bir ýþýk öyle kaldý açýlmýyor

arkadaþým hangi yazýlýmý yükledin benim verdiðimi yoksa baþka yerdenmi aldýn.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanýcý Bilgi Menüsü

volkan senin verdiğin yazılını kup 230 ile enjineeer modda yükledim cihaz açılmıyor nokta bir ışık hepsi o kadar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Gürbüz ER Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    volkan senin verdiðin yazýlýný kup 230 ile enjineeer modda yükledim cihaz açýlmýyor nokta bir ýþýk hepsi o kadar
    arkadaþým yazýlýmý yapan arkadaþýmýz içinde heralde bir ikinokta ile oynamýþ aþaðýdaki yazýlýmý kup 230 ile enjineer modda yükle düzelir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar yardım lütfen yazılımdan sonra cihaz çalışmıyor.yazılımdan geçtim cihazı çalıştırsam yeter

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazılımı alamadım yazılım nerde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar yardým lütfen yazýlýmdan sonra cihaz çalýþmýyor.yazýlýmdan geçtim cihazý çalýþtýrsam yeter
    ya arkadaþým bir mesaj önceki yazýlýmý at düzelir. tek nokta kalmýþtý dedin bunu çareside yeni yazýlým atmak.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok valla cihaz gitti.yarın servisine götürmeli en iyisi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok valla cihaz gitti.yarın servisine götürmeli en iyisi
    alfa73 ustanın dediklerini yap korkma original yazılımlar forumda var Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri