Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: bu ş..........size kim dur diyecek bir bakın arkadaşlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her zamanki hali.... bizim türk halkıda malesef bunun programını sever.adamın yaptığı şarlatanlıktan başka bir şey değilki.rtük nasıl engellemiyor anlamış değilim.bizlerinde çoluk cocuğu var çocular bunları örnekte alıp evden kacan,kötü yola düşen kızların çoğu bu seviyesiz programlara kanarak evden kaçıp kötü yola düşürülüyor.normal vatandaş yapsa yaptıklarını kesin sapık ilan edilir. ama onun programında nesense alkış kakara kikiri akıl alacak iş değil.kolaygelsin
    Konu western32483 tarafından (17-01-2007 Saat 16:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rtük varmış. pehhh. gülüüyüm bari. ulen şimdi rtük nerde bilen varmı arkadaşlar. :crashs: zaten boşuna demiyorlar dünya delikanlı olsa yuvarlak olmazmış diye. bu ş...... yaptıklarına neden ses çıkarmıyorlar hala anlamıyorum.:boese157:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ölümden döndü öldü dirildi hala utanmadan devam ediyor
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rtükkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malum olaydan sonra reytingi yarı yarıya düştü ama malesef hâlâ izleyen var bu adamı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sana katılıyorum hala seyredenler var zaten bundan başka ne iş yapabilirki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu programlar hiç reyting almasa bile yine yayından kaldrtımazlar çünkü onların hayat felsefesi ve davası türk halkının ahlakını bozmak için.onlar hizmet ettikleri davanın küçük bir parçası sadece. rtük başkanı çok mülayim bi adam. zaten ne geldiyse başımıza bu mülayimlikten geldi. dikkatli izleyince hangi program ne amaçla yapılıyor anlamak zor değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben mehmet aliye kızmıyorum neden derseniz izlemiyorum ve sinirlenmiyorum. Benim seyrettigim sabit kanal belli Samanyolu Tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ewet ArkadaŞlar Bede Bu TÜr Programlar Çikinca Ya Tgrt Haberler Ya Trt2 Haberler Yada Flah - Samanyolu - Kanal7 - Ntv - Cnn Turu Haber Kanallarina Bakiyorum Yada Yaban Tv Seyredİyom
    Ama Hayatta Bu Tur Programlari İŞyerİmde Seyrederİm Nede Seyrettiririm. Kesİnlİkle Bu O...cocuĞu Programlari Kapattiriyom.
    Bakin İŞte Yİne Sİnİr Damarlarim ŞİŞtİ Bİle..aahaaa.
    Konu Hakan Gül tarafından (17-01-2007 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emresena Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ewet ArkadaŞlar Bede Bu TÜr Programlar Çikinca Ya Tgrt Haberler Ya Trt2 Haberler Yada Flah - Samanyolu - Kanal7 - Ntv - Cnn Turu Haber Kanallarina Bakiyorum Yada Yaban Tv Seyredİyom
    Ama Hayatta Bu Tur Programlari İŞyerİmde Seyrederİm Nede Seyrettiririm. Kesİnlİkle Bu O...cocuĞu Programlari Kapattiriyom.
    Bakin İŞte Yİne Sİnİr Damarlarim ŞİŞtİ Bİle..aahaaa.
    Sayın emresena mesajınızı ben editledim..Lütfen kullandığımız üsluba dikkat edelim.. Bu tür kelimeler hem size hemde forumumuza yakışmıyor

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri