Sayın emresena mesajınızı ben editledim..Lütfen kullandığımız üsluba dikkat edelim.. Bu tür kelimeler hem size hemde forumumuza yakışmıyorEwet ArkadaŞlar Bede Bu TÜr Programlar Çikinca Ya Tgrt Haberler Ya Trt2 Haberler Yada Flah - Samanyolu - Kanal7 - Ntv - Cnn Turu Haber Kanallarina Bakiyorum Yada Yaban Tv Seyredİyom
Ama Hayatta Bu Tur Programlari İŞyerİmde Seyrederİm Nede Seyrettiririm. Kesİnlİkle Bu O...cocuĞu Programlari Kapattiriyom.
Bakin İŞte Yİne Sİnİr Damarlarim ŞİŞtİ Bİle..aahaaa.![]()
kültürümüz yobazların eline geçmiş arkadaşlar forum olarak ne yapabilirsek yapalım mesela benim acizane fikrim formun en tepesine medya yobazlarına hayır diye bı başlık atabilirmiyiz sayın yöneticim serkan yılmaz ne dersiniz
biz çıgırtkan ortalıgı velveleyecek forumlardan değiliz bizim ilkemiz herkes paylaşsın herkes birşeyler verip alsın bu bize yakışmaz bu tazr şeylere gerek yok..kültürümüz yobazların eline geçmiş arkadaşlar forum olarak ne yapabilirsek yapalım mesela benim acizane fikrim formun en tepesine medya yobazlarına hayır diye bı başlık atabilirmiyiz sayın yöneticim serkan yılmaz ne dersiniz
selametle...
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri