REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
23 sonuçtan 21 ile 23 arası

Konu: bu ş..........size kim dur diyecek bir bakın arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emresena Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ewet ArkadaŞlar Bede Bu TÜr Programlar Çikinca Ya Tgrt Haberler Ya Trt2 Haberler Yada Flah - Samanyolu - Kanal7 - Ntv - Cnn Turu Haber Kanallarina Bakiyorum Yada Yaban Tv Seyredİyom
    Ama Hayatta Bu Tur Programlari İŞyerİmde Seyrederİm Nede Seyrettiririm. Kesİnlİkle Bu O...cocuĞu Programlari Kapattiriyom.
    Bakin İŞte Yİne Sİnİr Damarlarim ŞİŞtİ Bİle..aahaaa.
    Sayın emresena mesajınızı ben editledim..Lütfen kullandığımız üsluba dikkat edelim.. Bu tür kelimeler hem size hemde forumumuza yakışmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kültürümüz yobazların eline geçmiş arkadaşlar forum olarak ne yapabilirsek yapalım mesela benim acizane fikrim formun en tepesine medya yobazlarına hayır diye bı başlık atabilirmiyiz sayın yöneticim serkan yılmaz ne dersiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kültürümüz yobazların eline geçmiş arkadaşlar forum olarak ne yapabilirsek yapalım mesela benim acizane fikrim formun en tepesine medya yobazlarına hayır diye bı başlık atabilirmiyiz sayın yöneticim serkan yılmaz ne dersiniz
    biz çıgırtkan ortalıgı velveleyecek forumlardan değiliz bizim ilkemiz herkes paylaşsın herkes birşeyler verip alsın bu bize yakışmaz bu tazr şeylere gerek yok..
    selametle...
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri