REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/29 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon
283 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Sunny ABSAT OK D+ OK SİRUS OK ( 20.21.MART.2007)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sunny ABSAT OK.SİRİUS OK(18.01.2007)
    yazılımlar 1.ncı mesaja eklendi
    usta bilgin olduğunu var sayarak soruyorum kaon tabanlı cihazlarda paylaşımla ilgili bı gelişme varmı şu an btibariyle selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta bilgin olduğunu var sayarak soruyorum kaon tabanlı cihazlarda paylaşımla ilgili bı gelişme varmı şu an btibariyle selamlar
    şu an için yoktur

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler arkadaşım. emeğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SUNNY -ABSAT AUTO OK D+ OK SİRUS OK BİSS OK ( 11.12.ŞUBAT.2007 )

yazılımları 1.nci mesaja eklenmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memet usta daha yazılımı yüklemedim ama inanıyorum bizlere ve daha nice arkadaşlara faydalı olacağını biliyorum nedense içimden bu sabah size teşekür etmek istiyorum dahada başarınızı en içten diliyorum saygılarımla ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    memet usta daha yazılımı yüklemedim ama inanıyorum bizlere ve daha nice arkadaşlara faydalı olacağını biliyorum nedense içimden bu sabah size teşekür etmek istiyorum dahada başarınızı en içten diliyorum saygılarımla ...
    sağ olasın arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım memet usta bu cıhazlarda bır numara ne kadar cabuk ve problemsız yapıyor yazılımları ellerıne sağlık kendısını allah basımızdan eksık etmesın calışmalrında başarılar dılerım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ustam eline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayataberk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım memet usta bu cıhazlarda bır numara ne kadar cabuk ve problemsız yapıyor yazılımları ellerıne sağlık kendısını allah basımızdan eksık etmesın calışmalrında başarılar dılerım
    arkadaşım ben elimden geldiğince sizlere faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana
    saygılar............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SUNNY-ABSAT AUTO OK D+ OK SİRUS OK BİSS OK ( 12.13.ŞUBAT.2007 )

yazılımları 1.nci mesaja eklenmiştir

Sayfa 15/29 İlkİlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri