Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: ADSL'de yeni tarifeler geliyor!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ADSL'de yeni tarifeler geliyor!

Türk Telekom Yönetim Kurulu Baþkaný Paul Doany, ADSL hizmetlerinin tarifelerinde deðiþiklikler yapacaklarýný belirti.

Doany, Türkiye'deki ADSL kullanýcýsýnýn yüzde 15'inin sýnýrsýz, yüzde 85'inin sýnýrlý eriþim olduðunu belirterek, ''Yeni yýlda ADSL'de hýz artýrýmý ve fiyatlandýrmalarýyla ilgili büyük bir duyuru yapacaðýz. 2007 ADSL yýlý olacak'' diye konuþtu.

Doany, Türk Telekom'un yeni tarifelerinin Telekomünikasyon Kurumunun onayýna tabi olmak üzere 1 Mart 2007 tarihinden itibaren yürürlüðe gireceðini, bu zaman diliminde müþterilerin yeni tarifelerin hangisinin kendileri için en iyi seçenek olduðu konusunda bilgilendirileceklerini dile getirdi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hadi haırlısı bakalım şuan hızım 256 vede üç kişi kullanıyoruz çok yavaşlıyo iyi bir tarife gelirse ona geçerim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adsl fiyatların ucuzlaması üye artışınıda beraberinde getirecektir.Telekomun fiyatlarını düşürmesini bekliyoruz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ®adakoglu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Adsl fiyatlarýn ucuzlamasý üye artýþýnýda beraberinde getirecektir.Telekomun fiyatlarýný düþürmesini bekliyoruz.
    sana katýlýyorum adakoðlu..
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sınırlı fiatların 15 ytl ye düşeceğini umuorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence türkiyede bizler protesto etmesini bilmedğimiz için kesinlikle indirim olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ®adakoglu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Adsl fiyatlarýn ucuzlamasý üye artýþýnýda beraberinde getirecektir.Telekomun fiyatlarýný düþürmesini bekliyoruz.
    adakoðlu sana katýlamýyorum. Türkiyede neyin ucuzladýðýný gördük. Göz boyamak için ufak bir düzenleme yapýp öbür taraftan fazlazýyla alýyorlar. Buyrun þehir dýþý görüþmeleri az ucuzlatacaklar, þehir içi görüþmelere fazlasýyla bindirecekler. Alamadýklarý vergileri nasýl bordo mahkümlarýna yüklüyorlarsa burdada ayný þey olacak.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gene hızı artırırlar fiyatlar ucuzlamaz rekabet olmadıkça...
    512-1024 gibi 1024-2048 yaparlar kota kalır gene.Kota kalkmadığı sürece böyle gider.Veya Rekabet olacak başka yolu yok...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    adakoðlu sana katýlamýyorum. Türkiyede neyin ucuzladýðýný gördük. Göz boyamak için ufak bir düzenleme yapýp öbür taraftan fazlazýyla alýyorlar. Buyrun þehir dýþý görüþmeleri az ucuzlatacaklar, þehir içi görüþmelere fazlasýyla bindirecekler. Alamadýklarý vergileri nasýl bordo mahkümlarýna yüklüyorlarsa burdada ayný þey olacak.
    Adsl fiyatý düþdüðü zaman üye sayýsý artmaz mý sizce.Neden katýlmadýðýný anlamadým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adsl fiyatý düþdüðü zaman üye sayýsý artmaz mý sizce.Neden katýlmadýðýný anlamadým.
    Kesinlikle abone sayýsý fiat düþerse artar. benim demek istediðim fiatlarýn düþmeyip aksine artacaðý.Selamlar

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri