REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Next Super Plus & Nrec Usbsiz Seri 19.1.2007 Guncel Yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

next 2000x cı plus yükleye bilirmiyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mehmet13 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    next 2000x cý plus yükleye bilirmiyim
    Yukleyemezsiniz. X serisine yarýn cýkacak sanýrým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar ayrýca RCL (geri çaðýrma) tuþuna basýldýðýnda 7 kanallý seçenek geliyor. Yazýlýmda emeði geçenlere teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teşekkür usta

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yazılımlarda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yalnız merak ettiğim Bu yazılımlar usb liler içinmi ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Alman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yazýlýmlarda emeði geçen arkadaþlara teþekkür ediyorum. Yalnýz merak ettiðim Bu yazýlýmlar usb liler içinmi ?
    Yazýlýmlar birinci mesajda var usb siz olanlarada cýktý sanýrým tam bilgim yok ama cx falan usb siz bir model yazýlýmý birinci msjda var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Emeğe geçen değerli arkadaşlarımıza teşekkürler. Diğer modellerin yazılımı sabırsızlıkla beklşiyoruz. Emuların adı bu yazılımlarla birlikte EMUX diye anabiliriz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý goody Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Emeðe geçen deðerli arkadaþlarýmýza teþekkürler. Diðer modellerin yazýlýmý sabýrsýzlýkla beklþiyoruz. Emularýn adý bu yazýlýmlarla birlikte EMUX diye anabiliriz.
    Evet emux diyebiliriz haklýsýnýz :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sn.Serkan yılmaz bende next 2000 cx super plus var. yazılımı usb den sorunsuz attım fakat sotcam ı atarken tanımsız cas anahtarı diyor. acaba nerede hata yapıyorum. Bildiğiniz birşey varsa açıklarmısınız. Saygılar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý celalavci Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sn.Serkan yýlmaz bende next 2000 cx super plus var. yazýlýmý usb den sorunsuz attým fakat sotcam ý atarken tanýmsýz cas anahtarý diyor. acaba nerede hata yapýyorum. Bildiðiniz birþey varsa açýklarmýsýnýz. Saygýlar.
    Çihazýnýza reset atýnýz.Softçamý yeniden yükleyiniz.

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri