Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: "Avrupa Birliðinin Türkiyeyi alacaðýna inanýyormusunuz"

Katýlýmcý sayýsý
248. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Kabul Edecekler

38 15.32%
  • Hayýr Kabul Etmeyecekler

210 84.68%
Sayfa 10/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
113 sonuçtan 91 ile 100 arasý

Konu: Avrupa birliğinin Türkiyeyi alacağına inanıyormusunuz"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim hiç umurumda değil.kabul edip etmemeleri.birilerine bağımlı yaşamaktan kurtulmalıyız.bu iş neye döndü biliyormusunuz bir kıza arkadaşlık teklif edersiniz kabul etmez .kendinizi beğebdirmek için türlü maskaralıklar yaparsınız bu iş ona döndü.ben onları kabul etmiyorum.o yüzden oyda vermiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

başkalarına şamur atmaktan vaz geçersek bu hayal değil arkadaşlar başkalarını değiştirmeye çalışıp biz buyuz dersek olmaz kimse kimseyi kara kaşı kara gözü için almaz şuna inanıyorum insan olmayı öğrenirsek sorun kalmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar birde madolyonun diðer tarafýndan bakmak lazým bizim göremediðimiz tarafýndan biz hiç bir millete zarar vermek için uðraþýyormuyuz o milletin iç ve dýþ iþlerine karýþýyormuyuz hayýr ama bakýn avrupa kaybettiði kurtuluþ þavaþýndan hemen sonra bizi savaþta yenememenin verdiði açýyla bizi bölmeye parçalamaya çalýþmýþtýr sizce neden olabilir bence biz göremediðimiz kadar büyük bir MÝLLETizde ondan hem tarih hemde yeraltý zenginliklerimizde gözleri var yoksa bunlar ermenileri kürtleri düþünselerdi zamanýnda onlarý yüzüztü býrakýp kaçmazlardý ATAmýn dediði gibi NE MUTLU TÜRKüm diyebilene

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Almýyacaklar.Hem alsalar ne olacak.Avrupa bizden çokmu iyi durumda sanki.Ýþssizlik had safhada.Oyun oynuyolar bizimle.Ýstekleri yerine getirilene kadar; bizim safdirik hükümetler tarafýndan oynayacaklar bizimle.Topraklarýmýz,madenlerimiz,vs...ele geçirmeye uðraþýyolar.Bunu Türkiye neden görmüyo? Ve tabi en önemlisi Þerefimiz ile oynuyolar.AB'ye þerefli giriþ diye biþey sözkonusu deðil.Daha tecrübeli arkadaþlar bu tür anketleri baþka baþka yerlerde de yapsýnlar bence.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fakon Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Almýyacaklar.Hem alsalar ne olacak.Avrupa bizden çokmu iyi durumda sanki.Ýþssizlik had safhada.Oyun oynuyolar bizimle.Ýstekleri yerine getirilene kadar; bizim safdirik hükümetler tarafýndan oynayacaklar bizimle.Topraklarýmýz,madenlerimiz,vs...ele geçirmeye uðraþýyolar.Bunu Türkiye neden görmüyo? Ve tabi en önemlisi Þerefimiz ile oynuyolar.AB'ye þerefli giriþ diye biþey sözkonusu deðil.Daha tecrübeli arkadaþlar bu tür anketleri baþka baþka yerlerde de yapsýnlar bence.
    Anketi farkýndaysanýz tum herkese actýk herkes yorum yapsýn diye hiç bir yoruma mudale etmiyoruz anketimizin amacýda bu zaten en önemlisi herkes bir konuda bir seyler cýkarsýn baskalarýnýn fikirlerini görsün diye

Herkese saygýlar:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence ab. býzý almak deyýl bolmek ýcýn uðraþýyorbunuda yasalarý deðiþdýrým kendý emellerýne ulaþmak ýcýn kullanýyor asla bir muslýman ulkeyý aralarýnda gormek ýsdeyeceklerýný zannetmýyorum hem neiþimýz var ab. de bizi ýsdemýyen bir kulupde boþverýn býz yeterký býrlýk olalým bu ulkede kardeþce yaþamayý oðrenelým býzým bunlara ýhdýyacýmýz yok NAZO

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BÝz GÝrmek ÝstÝyoruz Mu Acaba Avrupa BÝrlÝÐÝne ??!! Onlar BÝzÝm ÜlkemÝze GÝrmek ÝÇÝn Çaba Harcasinlar BÝzÝm O Ýnsanlardan BÝ BeklentÝmÝz Yoktur Unutmayin KÝ BÝz "tÜrk" Üz Ve TÜrk KalacaÐiz Avrupali DeÐÝl Sayin ArkadaÞlar. KendÝmÝze HakÝm Olalim LÜtfen ÜlkemÝzÝ Asla Ve Asla Satmayalim ..sayilar Herkeze ÝyÝ ÇaliÞmalar ..allah ÝÞlerÝnÝzde Kolaylik VersÝn..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki çok zor.almazlar.ama kapýdanda uzaklaþtýrmazlar.çünkü çýkarlarý bunu gerektiriyo.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ne zaman dinimizi deðiþtirirsek alacaklar bundan emin olabilirsiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Avrupa Birliðine þu andaki vaziyetimizle zaten giremeyiz. Gireceðimizi zannedenler etrafýna bir bakarsa iyi olur zira gerçekten avrupanýn istediði seviyeye gelemedik, kaðýt üzerinde bayaðý yol kat ettik inkar edemem ama icraatte uygulamada sýfýr (0) O istenilen düzeye gelinse bile ben kesinlikle hayýr diyeceðim(Referandumla bize sorabilirlerse).ÇÜNKÜ=AVRUPANIN HALKI; FRANSIZI, ALMANI, ÝSKOÇU, ÝNGÝLÝZÝ, NORVEÇLÝSÝ VS. VS. BAKIN GERÇEKTENDE ÖNCE KENDÝ MÝLLÝYETÇÝLÝÐÝNÝ SONRA HIRÝSTÝYANLILIÐINI SAVUNUYOR VE KESÝNLÝKLE BÝZÝ ARALARINDA GÖRMEK ÝSTEMÝYORLAR.Bana göre bu bir hayal.

Sayfa 10/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri