REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: "Avrupa Birliðinin Türkiyeyi alacaðýna inanýyormusunuz"

Katýlýmcý sayýsý
248. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Kabul Edecekler

38 15.32%
  • Hayýr Kabul Etmeyecekler

210 84.68%
Sayfa 5/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
113 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Avrupa birliğinin Türkiyeyi alacağına inanıyormusunuz"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

AB sevdalýlarý ne kadar yýrtýnsalarda herifler bizi ALMIYACAK

Kullanýcý Bilgi Menüsü

avrupanýn bizi kendi içlerine alarak yetkilerini paylaþmasý sadece "hayal " ürünüdür. Hiçbirisi 100 milyonluk bir toplumu Ab de görmek istemez...

<< saygýlarýmla<<

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ne Mutlu Turkum Diyene

Alýntý metin537 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar olaya duygusal yaklaþmamak lazým. AB nin çýkarlarý bizi almayý gerektiriyorsa alacaklardýr. Þu anda da bizim AB ye girmek çýkarlarýmýza uyuyor. Bundan dolayý gircez diye debeleniyoruz. Ab 'de bizim girmek istediðimizi düþünerek iþi yokuþa sürüyor. Þimdiden Bulgaristan'la birlikte Bulgaristandaki Türkler de AB'ye girdi diye kara kara düþünüyorlar. Zaten 10 yýllýk süreci bundan dolayý koydular.
    arkadasim bulgaristandaki turkler de ab ye girdi diye ab nin kara kara dusundugunu zannediyorsun ama bulgaristandaki turklerin ne kadar turk kulturuyle ilgileri kalmis ve biz anadolu turklerine hangi gozle baktiklarini biliyormusun onlar bizi gorduklerinde aralarinda bulgarca konusurlar yardima ihtiyaclari oldugunda turkce konusurlar yani ab nin bulgaristandaki ve ya baska ulkelerdeki turkleri dusunduklerini hic zannetmiyorum cunku aralarinda yasiyorum hergun belcikaya onlarca turk aile bulgaristandan buraya geliyor inan ben turkum demezler ben bulgarim derler ne zaman turkum derler biliyormusun buradaki biz turklerden yardim istedikleri zaman turk olurlar
    NE MUTLU TURKUM DIYENE

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ab birliði bizi oyalama taktiði uyguluyor bizi birliðe almaz ve almayacakta sskali

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence girmeyiz ve de hiç gerek yok girmemize çünkü o kadar çok tavizler istiyorlar ki bizlerden bunlarý verirsek özümüzden taviz vermiþ oluruz zaten ýrak konusunda yeterince tavizler verildi kýbrýs konusunda verildi sonuç ne oldu kocaman bi "sýfýr" oldu sadece
    600 yýl boyunca dünya da hüküm sürmüþ bir neslin torunlarý olarak bu verilen tavizler beni üzüyor gerçekten bizim aslýmýz ve özümüz böyle deðildir kimseye minnet etmemiz lazým bizim.

ALLAH öyle çok güzellikler vermiþ ki bize dünya da çok az ülke bu güzelliklere ve imkanlara sahiptir o yüzden gerek yok avrupa birliðine onlar bizim peþimizden koþsunlar biz niye onlarýn kapýsýný aþýndýralým deðil mi??!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart onlar bize gelecekler nedenmi!

Çünkü bizler zamanýnda onlara osmanlý misafirperverliðini gösterdik ama bizler þimdi osmanlýnýn torunu ve ATATÜRK'ün kurmuþ olduðu türkiye cumhuriyetiyiz,bizlerin nasýl bir ulus olduðumuzu onlar çok iyi biliyorlar;ve onlar bizlere muhtaçbir topluluk olacaklar.Ama baþýmýzdaki yöneticiler amerikancý ve avrupacý olmasalar?Yöneticilerimiz çocuklarýný avrupada amerikada okutacaklarýna bu ulusun topraklarýnda yetiþtirip bu ulusa hizmet etmeyi saðlasalar görün bakalým kim kime muhtaç olacak!Bu ülke satýlýk deðil ama bu ülkenin insanlarý misafirperver olduklarýný seneler önce gösterdiler ve öyle olmaya devam ediyorlar.Ama kendini bilmez yönetenler sayesinde ne hale geldik...Yazýklar olsun yönetenlere;yönetilenler gösterecek onlara ne olduklarýný...... saygýlar ....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hadi diğer arkadaşlar yorumlarınız ve ankete oy vermenizi istiyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende inanmıyorum alacak olsalardı bu zamana kadar &#231;oktan alırlardı ama biz M&#252;sl&#252;man bir millet olduğumuz i&#231;in almazlar bizim h&#252;k&#252;metlerde boşuna uğraşıyor gibime geliyor g&#246;receğiz bakalım daha neler a&#231;acaklar başımıza

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet ben daha öncde söylemiþtim almazlar diye ayrýca dünkü bu malum olay buna tuz biber olacak cinsten bi olay. þimdi avrupa medyasý baþlayack insan haklarý ihlali azýnlýk haklarý diye.ayrýca biz istiyozmuki bu avrupayý neden bize sormuyolar sorsunlar halka ona göre bi hareket planý uygulasýnlar.mademki bunlar bizim için avrupa birliði halkýn yararýna halk refaha kavuþacak sorun halka avrupa birliðini istiyonuzmu. ben buradan söylüyorum forumdaki arkadaþlarýmada çaðrý yapýyorum istiyonuzmu arkadaþlar

benim þahsi fikrim hayýr istemiyorum :46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

avrupa birliðinin kendi ömürleri ne kadar olur ki?Her kafadan bir ses.Biz girmeyiz herhalde.

Sayfa 5/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri