ANKET SONUCLARI
Evet Kabul Edecekler 15.32%
Hayýr Kabul Etmeyecekler 84.68%
Oylayanlar: 248
Evet Kabul Edecekler
Hayýr Kabul Etmeyecekler
ANKET SONUCLARI
Evet Kabul Edecekler 15.32%
Hayýr Kabul Etmeyecekler 84.68%
Oylayanlar: 248
Konu Admin tarafýndan (24-01-2007 Saat 21:19 ) deðiþtirilmiþtir.
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Bana göre kabul etmeyecekler neden derseniz. Surekli bir yer yapýlýrken bir yer bozuluyor mesela yollar her yýl kazýyorlar her zamanda bozuk görüntü malesef. Halkýn alým gücü zaten ortada asgari ücretle falan bir aile geçinmesi çok zor gibi geliyor bana..
Konu Admin tarafýndan (17-01-2007 Saat 19:48 ) deðiþtirilmiþtir.
bencede bizi almazlar almayacaklar.nedenine gelince hem ekonomik hem siyasi hemde dini nedenlerden dolayı.bunlar içerisinde en ağır basanıda dini nedendir.
Bencede avrupadaki bazý normal gelen þeyler bize oldukca anormal geliyor malum avrupada herþey dogal ama turkiyede yasak ama yasak olmasýda gerekiyor yoksa millet zývanadan cýkar. Kimse avrupalaþmayý istemez.
Kritlerde bile neler istiyorlar bunlarý yapmak bile imkansýz.
Ayrýca bunuda blirteyim
Anketi e posta gonderecektik malesef serverda eposta gondermeme sorunu var duzeldiginde tum arkadaþlara bildirilecektir..
KÝMSE AVRUPALAÞMAK ÝSTEMEZ kýsa ve öz...serkan yýlmaz türkiyenin neden avrupa birliðine alýnmadýðýný veya neden türkiyenin bu konuda çaba sarfetmediðini özetlemiþ..çünki avrupa birliðine giden süreçte ve sonucunda bugün yere göye sýðdýramadýðýmýz kurumlar kiþiler ve sivil toplum örðütü olarak geçinen birçok örgütün maskesi düþecek,asýl amaçlarýnýn niye ve kimlere ne karþýlýðý hizmet etmek olduðu,yýllardýr hazineyi soyan yaðmalayan hortumlayanlarýn kim ve kimlerin arkasýna gizlenipte bu iþi yaptýklarý perdeler tamamen açýlacaðýndan,dýþ borcu 300 milyar dolar olan bu ülkede bu paranýn nerelere ne þekilde sistem içinde kaybolduðunu bu süreç sonunda göreceðiz..türkiyedeki sistem götürme üzerine kurulmuþ,salðýn hastalýk gibi herkesime yayýlmýþ,herkez kendi çapýnda hak etmediðini götürmeye alýþmýþ veya alýþtýrýlmýþ...bazý kesim malý götürürken atatürkü bazý kesim dini kullanýyor bir baþkasý cumhuriyeti diyeride milliyetçiliði ve türklüðü,böyle oluncada bu deðerler yozlaþýyor,pazar malýna dönüyor...bu kadar çok kepazeliðin ve içiçe tiyatronun yaþandýðý bir ülkenin bireyi ne kadar avrupalý olabilir ne kadar avrupayý düþünebilir...hiç düþünemeyenlere 1 euro'nun kaç ytl yaptýðýný biraz düþünmelerini tavsiye ederim...hoþçakalýn
CÝMBOMLU
avrupa býzý deyýl býz avrupayý ýstemýyoruz zaten
AB'ye girmemizin faydalý olacaðý kanaatindeyim ancak þu anki hükümetle bunun imkânsýz olduðunu düþünüyorum.. Erken seçimden sonra herþey deðiþecek kanýmca![]()
nedir bu hükümetle derdiniz akýl almaz bisey AB ile iliþkileri bu hale getiren bu hükümet ya enflasyon dediniz tamam dedik irtica dediniz tamam dedik ama AB deyince artýk yuh diyorum subjektiflik olur ama bu kadarda olmaz![]()
imkansız bile avrupa biriligi bizim için..
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri