Bence hayal! adamlar kaymaðýný yedi bitirdikden sonra hadin sizi alalým bari diyecekler oda hayal olacak.Benim hiç umudum yok ya sizin.....![]()
![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet Kabul Edecekler
Hayýr Kabul Etmeyecekler
Bence hayal! adamlar kaymaðýný yedi bitirdikden sonra hadin sizi alalým bari diyecekler oda hayal olacak.Benim hiç umudum yok ya sizin.....![]()
![]()
Next amigo & Sungate wipstar hd plus
Avrupa Birliðinin bizi alacaðýný zannetmiyorum.. Çünkü birden fazla neden var...(Ekonomik, Siyasi, Kültürel, Dini, Tarihi, Örf ve Adetler, v.s....) :49:
bence alacaklar türkiyeyi darýltmamak için ama AB zengin ulkeler baþka bir
birlik için arayýþ içindeler bu birliði kurduklarý zaman türkiyeyi alacaklar ama
türkiye yine avrupanýn dýþýnda kalacak
biz avrupa birligine degil girmek yüzünü bile göremeyiz.kendi insanina acimayan,vicdan muasebesi yapmayan,avuc kadar cocugu kendi kötü emellerine alet eden bir ülkeyi kimse kabul etmez bence.benim canim ülkemi tüm dünya güzellikleriyle konusurken simdi suikastini,tecavüzünü konusuyor ama insallah bundan sonra daha iyi olurda,ay yildizli bayragimizi görürüz gögsümüz kabara,kabara
sudan bahanelerle oyalýyorlar.bu kadar ýsrar neden hala anlamýþ deðilim.
almazlar ve almasınlar...
:computer: Kesinlikle hayýr !....
aslinda onlar bizden çok istiyorlar korkiyolar türk abazalarindan avrupanin erkekleri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anketiniz için sağolun. Ama ankete oy vermiyorum. Neden derseniz bir kaç arkadaş da değinmiş konuya acaba Türk Ulusu AB'yi istiyor mu?
AB'yi oluşturan ülkelerin bir kere kuyruk acıları var. Bunu hiç bir zaman unutamazlar. Yılanla insanoğlunun öyküsünü hepiniz biliyorsunuzdur. Bizi AB' alacaklar mı? sorusunda biraz Türk Ulusu'u onlardan düşük seviyede gibi algılıyorum. Ama arkadaşlar Türk Ulusu dünyanın en üstün ulusudur. Bakın kültürümüze. Bakın Yüce önderimiz Atatürk ve bu Ulus için kanlarını dökmüş şehitlerimize. Var mı onlarda. AB ülkeleri yemek yemesini kaşık tutmasını bizden öğrendiler. Bizim kaltınlarımızı geliştirdiler. Bakmayın bizler bu duruma bizleri yönetenlerin siyasetçi davranışlarıyla geldik. Gerçek Atatürk ilkeleri doğrultusunda yürüseydi hükümetler bizi AB'ye değil AB'yi biz kabul edcek miyiz diye sorardık. Ben AB'ye karşıyım. Bu kadar taviz vermemeliydik. Verdikçe istediler. Başta dedik ya Kuyruk acısı var. Nasıl insanoğlu ile yılan bir arada yaşayamazsa Türk Ulusu'da AB ile uyuşamaz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ÝYÝCE BÝR DÜÞÜNELÝM BAKALIM biz baþtan söyleyelim gec kalýnmýþ bir karar dahi olsa alacaklar.bu bizim fikrimiz cünkü cok soru iþareti olmasýna ragmen cevaplar tek.avrupa asya arasý tek köprü türkiye bunu zamanýnda düþünmeyen avrupa ve inatcý türk miliyetcileri bu kocaman pastayý çinlilerin eline býraktýlar þindi her iki tarafýn akýllý ve düþünen ileriyi gören insanlarý bu iþ icin cýrpýnýp duruyorlar yaþlanan avrupa nüfusu genc dinamik türk ulusu koskocaman türkiye köprüsü ve boþa giden yýllar milyar dolarlar bunlarýn hesabýný cocuklarýmýza veremeyiz.bu fýrsatlarý her iki taraftanda engelleyen insanlarýn en büyük kayýbý ve ayýbý yaþayacagýndan eminiz.zaman bunu gösterecektir.cünki yüz yýllarca yaþanan medeniyet catýþmalarý fikir ayrýlýklarý insanlara ne getirmiþtir???? ülkelere ne getirmiþtir.????ac karýnla miliyetcilik ödenmeyen dýþ borclarla eziklik emir almam demeler boþ laf borc alan emirde almaya hazýr demektir.birkac kiþinin götürdügünü bir millete ödetmek nasýl reva degilse avrupa birliginede engel öyle reva degil.altýn yumurtlayan tavuga býcak bilemek akýllý insanlarýn iþi degildir bize göre
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri