Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: "Avrupa Birliðinin Türkiyeyi alacaðýna inanýyormusunuz"

Katýlýmcý sayýsý
248. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Kabul Edecekler

38 15.32%
  • Hayýr Kabul Etmeyecekler

210 84.68%
Sayfa 10/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
113 sonuçtan 91 ile 100 arasý

Konu: Avrupa birliğinin Türkiyeyi alacağına inanıyormusunuz"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý fakon Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Almýyacaklar.Hem alsalar ne olacak.Avrupa bizden çokmu iyi durumda sanki.Ýþssizlik had safhada.Oyun oynuyolar bizimle.Ýstekleri yerine getirilene kadar; bizim safdirik hükümetler tarafýndan oynayacaklar bizimle.Topraklarýmýz,madenlerimiz,vs...ele geçirmeye uðraþýyolar.Bunu Türkiye neden görmüyo? Ve tabi en önemlisi Þerefimiz ile oynuyolar.AB'ye þerefli giriþ diye biþey sözkonusu deðil.Daha tecrübeli arkadaþlar bu tür anketleri baþka baþka yerlerde de yapsýnlar bence.
    Anketi farkýndaysanýz tum herkese actýk herkes yorum yapsýn diye hiç bir yoruma mudale etmiyoruz anketimizin amacýda bu zaten en önemlisi herkes bir konuda bir seyler cýkarsýn baskalarýnýn fikirlerini görsün diye

Herkese saygýlar:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence ab. býzý almak deyýl bolmek ýcýn uðraþýyorbunuda yasalarý deðiþdýrým kendý emellerýne ulaþmak ýcýn kullanýyor asla bir muslýman ulkeyý aralarýnda gormek ýsdeyeceklerýný zannetmýyorum hem neiþimýz var ab. de bizi ýsdemýyen bir kulupde boþverýn býz yeterký býrlýk olalým bu ulkede kardeþce yaþamayý oðrenelým býzým bunlara ýhdýyacýmýz yok NAZO

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Hakan44 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    AB'ye girmemizin faydalý olacaðý kanaatindeyim ancak þu anki hükümetle bunun imkânsýz olduðunu düþünüyorum.. Erken seçimden sonra herþey deðiþecek kanýmca
    nedir bu hükümetle derdiniz akýl almaz bisey AB ile iliþkileri bu hale getiren bu hükümet ya enflasyon dediniz tamam dedik irtica dediniz tamam dedik ama AB deyince artýk yuh diyorum subjektiflik olur ama bu kadarda olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BÝz GÝrmek ÝstÝyoruz Mu Acaba Avrupa BÝrlÝÐÝne ??!! Onlar BÝzÝm ÜlkemÝze GÝrmek ÝÇÝn Çaba Harcasinlar BÝzÝm O Ýnsanlardan BÝ BeklentÝmÝz Yoktur Unutmayin KÝ BÝz "tÜrk" Üz Ve TÜrk KalacaÐiz Avrupali DeÐÝl Sayin ArkadaÞlar. KendÝmÝze HakÝm Olalim LÜtfen ÜlkemÝzÝ Asla Ve Asla Satmayalim ..sayilar Herkeze ÝyÝ ÇaliÞmalar ..allah ÝÞlerÝnÝzde Kolaylik VersÝn..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki çok zor.almazlar.ama kapýdanda uzaklaþtýrmazlar.çünkü çýkarlarý bunu gerektiriyo.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ne zaman dinimizi deðiþtirirsek alacaklar bundan emin olabilirsiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Avrupa Birliðine þu andaki vaziyetimizle zaten giremeyiz. Gireceðimizi zannedenler etrafýna bir bakarsa iyi olur zira gerçekten avrupanýn istediði seviyeye gelemedik, kaðýt üzerinde bayaðý yol kat ettik inkar edemem ama icraatte uygulamada sýfýr (0) O istenilen düzeye gelinse bile ben kesinlikle hayýr diyeceðim(Referandumla bize sorabilirlerse).ÇÜNKÜ=AVRUPANIN HALKI; FRANSIZI, ALMANI, ÝSKOÇU, ÝNGÝLÝZÝ, NORVEÇLÝSÝ VS. VS. BAKIN GERÇEKTENDE ÖNCE KENDÝ MÝLLÝYETÇÝLÝÐÝNÝ SONRA HIRÝSTÝYANLILIÐINI SAVUNUYOR VE KESÝNLÝKLE BÝZÝ ARALARINDA GÖRMEK ÝSTEMÝYORLAR.Bana göre bu bir hayal.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Alman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Almanyada yaþamýþ birisi olarak þunu sizlere hatýrlatayým geçmiþ bir tarihte Almanya baþbakaný Helmut kohl,un bir SözÜdir: BÝZ ARAMIZDA MÜSLÜMAN BÝR ÜLKE ÝSTEMÝYORUZ, AVRUPA BÝR HIRISTÝYAN BÝRLÝÐÝDÝR..Demiþti .. Artýk insanlar deðiþse bile kafalar ayný bunu unutmayalým. Ne zaman Avrupa lokomotifi bir uçurum kenarýna gelirse Türkiyeye dayanacaklar. Bakýn etrafýmýza daha dün Rusyadan kopmuþ ülkerelere demokratik olduklarý için deðil sýrf hýrýstiyan olduklarý için Avrupa birliðine alýndýlar. Neden aralarýna Azerbeycaný veya Makedonyayý, Bosna herseki, Çeçenistaný, Ýraný,(bunlarýn arasýnda Ýsrail avrupalý) Suudi arabistaný almýyorlar ?. Yoksa bunlardan Makedonya, Bosna hersek bir avrupa ülkesi deðilmi.? Unutmayalým Avrupaya girmemizi onlar deðil, Biz istiyoruz...
    konu müslümanlýktan acýldý diye söylüyorum avrupada her pazar hýristiyanlar kiliseye gider dimi gitmiyende gidene karýþmaz sögmez dimi gördünüz yaþadýnýz diye soruyorum.burada herkes müslümanlýgý bir inanc ve kiþisel özgürlük olmaktan cýkarýp kendi iþine nasýl gelirse öyle yorumluyor.buda ülkemizin prestijini sarsýyor öncelikle müslümanlýgýn ne oldugunu insanlar ögrenecek sonra konuþacak din inanc kiþilerin kendi iradeleriyle kabul ettigi bir þeydir.ve inanclarýný özgürce yaþarlar ha digeride baþka bir þeye inanýyordur veya inanmýyordur.gercek müslüman inanan onlarý sadece iyilige cagýrmakla vazifelidir.iyilige cagýran bir insanada hakaret ancak cagýrýlan kiþinin bu iþin aslýný incelemediginden ve bilmedigindendir.yoksa kuraný kerimde insanlarýn huzurunu kacýrýn fitne cýkarýn diye bir emir yok tam tersine fitne cýkarmak insan öldürmekten daha agýr bir suc olarak beyan ediliyor.lütfen müslümanlýk agýza alýnýrken ben müslümaným diyene degilde müslümanlýgý yaþayana inanýn.avrupa birligi ile ilgili fikirlerimide daha evvel yazdým biz böyle düþünüyoruz.insanýz yanýla biliriz sadece þahsi fikrimiz diyelim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sittiğim seneye kadar almazlar..almazlar..almazlaaaarrr bu böyle biline..ne zaman öleceğimi bilemem ama avrupa birliğine alınmayacağımı kesin bilirim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

avrupa birliðinin ilk iþi kýbýz ikinci iþi kýta saðanlýðý daha neler çýkacak allah bilir

Sayfa 10/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri