Anketi farkýndaysanýz tum herkese actýk herkes yorum yapsýn diye hiç bir yoruma mudale etmiyoruz anketimizin amacýda bu zaten en önemlisi herkes bir konuda bir seyler cýkarsýn baskalarýnýn fikirlerini görsün diye
Herkese saygýlar:45:
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet Kabul Edecekler
Hayýr Kabul Etmeyecekler
Anketi farkýndaysanýz tum herkese actýk herkes yorum yapsýn diye hiç bir yoruma mudale etmiyoruz anketimizin amacýda bu zaten en önemlisi herkes bir konuda bir seyler cýkarsýn baskalarýnýn fikirlerini görsün diye
Herkese saygýlar:45:
bence ab. býzý almak deyýl bolmek ýcýn uðraþýyorbunuda yasalarý deðiþdýrým kendý emellerýne ulaþmak ýcýn kullanýyor asla bir muslýman ulkeyý aralarýnda gormek ýsdeyeceklerýný zannetmýyorum hem neiþimýz var ab. de bizi ýsdemýyen bir kulupde boþverýn býz yeterký býrlýk olalým bu ulkede kardeþce yaþamayý oðrenelým býzým bunlara ýhdýyacýmýz yok NAZO
nedir bu hükümetle derdiniz akýl almaz bisey AB ile iliþkileri bu hale getiren bu hükümet ya enflasyon dediniz tamam dedik irtica dediniz tamam dedik ama AB deyince artýk yuh diyorum subjektiflik olur ama bu kadarda olmaz![]()
BÝz GÝrmek ÝstÝyoruz Mu Acaba Avrupa BÝrlÝÐÝne ??!! Onlar BÝzÝm ÜlkemÝze GÝrmek ÝÇÝn Çaba Harcasinlar BÝzÝm O Ýnsanlardan BÝ BeklentÝmÝz Yoktur Unutmayin KÝ BÝz "tÜrk" Üz Ve TÜrk KalacaÐiz Avrupali DeÐÝl Sayin ArkadaÞlar. KendÝmÝze HakÝm Olalim LÜtfen ÜlkemÝzÝ Asla Ve Asla Satmayalim ..sayilar Herkeze ÝyÝ ÇaliÞmalar ..allah ÝÞlerÝnÝzde Kolaylik VersÝn..
tabiki çok zor.almazlar.ama kapýdanda uzaklaþtýrmazlar.çünkü çýkarlarý bunu gerektiriyo.
Ne zaman dinimizi deðiþtirirsek alacaklar bundan emin olabilirsiniz![]()
Avrupa Birliðine þu andaki vaziyetimizle zaten giremeyiz. Gireceðimizi zannedenler etrafýna bir bakarsa iyi olur zira gerçekten avrupanýn istediði seviyeye gelemedik, kaðýt üzerinde bayaðý yol kat ettik inkar edemem ama icraatte uygulamada sýfýr (0) O istenilen düzeye gelinse bile ben kesinlikle hayýr diyeceðim(Referandumla bize sorabilirlerse).ÇÜNKÜ=AVRUPANIN HALKI; FRANSIZI, ALMANI, ÝSKOÇU, ÝNGÝLÝZÝ, NORVEÇLÝSÝ VS. VS. BAKIN GERÇEKTENDE ÖNCE KENDÝ MÝLLÝYETÇÝLÝÐÝNÝ SONRA HIRÝSTÝYANLILIÐINI SAVUNUYOR VE KESÝNLÝKLE BÝZÝ ARALARINDA GÖRMEK ÝSTEMÝYORLAR.Bana göre bu bir hayal.
konu müslümanlýktan acýldý diye söylüyorum avrupada her pazar hýristiyanlar kiliseye gider dimi gitmiyende gidene karýþmaz sögmez dimi gördünüz yaþadýnýz diye soruyorum.burada herkes müslümanlýgý bir inanc ve kiþisel özgürlük olmaktan cýkarýp kendi iþine nasýl gelirse öyle yorumluyor.buda ülkemizin prestijini sarsýyor öncelikle müslümanlýgýn ne oldugunu insanlar ögrenecek sonra konuþacak din inanc kiþilerin kendi iradeleriyle kabul ettigi bir þeydir.ve inanclarýný özgürce yaþarlar ha digeride baþka bir þeye inanýyordur veya inanmýyordur.gercek müslüman inanan onlarý sadece iyilige cagýrmakla vazifelidir.iyilige cagýran bir insanada hakaret ancak cagýrýlan kiþinin bu iþin aslýný incelemediginden ve bilmedigindendir.yoksa kuraný kerimde insanlarýn huzurunu kacýrýn fitne cýkarýn diye bir emir yok tam tersine fitne cýkarmak insan öldürmekten daha agýr bir suc olarak beyan ediliyor.lütfen müslümanlýk agýza alýnýrken ben müslümaným diyene degilde müslümanlýgý yaþayana inanýn.avrupa birligi ile ilgili fikirlerimide daha evvel yazdým biz böyle düþünüyoruz.insanýz yanýla biliriz sadece þahsi fikrimiz diyelim.
sittiğim seneye kadar almazlar..almazlar..almazlaaaarrr bu böyle biline..ne zaman öleceğimi bilemem ama avrupa birliğine alınmayacağımı kesin bilirim.
avrupa birliðinin ilk iþi kýbýz ikinci iþi kýta saðanlýðý daha neler çýkacak allah bilir
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri