Evet Kabul Edecekler
Hayýr Kabul Etmeyecekler
avrupa býzý deyýl býz avrupayý ýstemýyoruz zaten
kabul etmeyecekler tabiki
bence anketin sorusu türk halkı ab ne kadar istiyor olmalıydı
Almayacak bana göre bakalım daha nererli eksik var diyecekler
yorum yazan arkadaşlar anketede oy verin..
bence baya bir uzun süreden sonra alınacağız gibime geliyor.ama şu an için böyle bir şey söz konusu değil bana göre.sanırım bir 10 yıl sonra fln alırlar.çünkü bu memleketin derdi bitmez kardeşim dediğiniz gibi.bu ülkeyi yeni baştan yaratacak ulu önder Atatürk gibi bir devlet adamına ihtiyaç var.ama nerdee.ne şimdiki siyaset adamları bir işe yarar.oraya buraya yok öss olmayacak,yok araba ev bedava olcak,yok mazot 1 ytl olcak,yok işsizlere para verilcek diyerek milleti kandırıp başa geçerler,geçincede beş para etmez işler yaparlar.nede şimdiki gençlik iyi yetişipte ülkeyi kalkındırırlar.ellerinde silah kurtlar vadisi takliti yaparak,yazılılarda kopya çekerek,orayı burayı yıkıp ateşe vererek,kap kaç yaparak,1 kuruş için adam öldürerek çokta güzel yetişirler.birde bunlar büyüyecekte adam olacak.pehhh.böyle şeyler olduktan sonrada 200 sene geçse almasalar yinede haklı adamlar...
Avrupa birliğinin Türkiyeyi kabul etmeyeceklerdir..
bu şartlarda ab'ye girecek bir ülkemiz mi kalacak sizce?
Bütün çabalar türkiyeyi bölmek için ben onların ab bizi alacak veya almayacak die bir şekilde bir oylamaya girmek istiyorum bana göre bu şekilde diretirlerse türkiye ab ye katılmayacaktır. Bu seçeneğinde ankette olması üye olur. Gün gelecek onlar bizim kapımızda yalvaracaklar. Artık bazı konular geri dönüşü olmaz yola girmekte. Ab istediklerini bu şekilde kolayca yaptrabileceğini zannedio ama bu devran buy şekilde gitmez. İllaki dur diyen olacak ve ben ankette olmamasına rağmen türkiye katılmayacak diyorum.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri