REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: "Avrupa Birliðinin Türkiyeyi alacaðýna inanýyormusunuz"

Katýlýmcý sayýsý
248. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Kabul Edecekler

38 15.32%
  • Hayýr Kabul Etmeyecekler

210 84.68%
Sayfa 2/12 ÝlkÝlk 1234567891011 ... SonSon
113 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Avrupa birliğinin Türkiyeyi alacağına inanıyormusunuz"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hüseyin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    KÝMSE AVRUPALAÞMAK ÝSTEMEZ kýsa ve öz...serkan yýlmaz türkiyenin neden avrupa birliðine alýnmadýðýný veya neden türkiyenin bu konuda çaba sarfetmediðini özetlemiþ..çünki avrupa birliðine giden süreçte ve sonucunda bugün yere göye sýðdýramadýðýmýz kurumlar kiþiler ve sivil toplum örðütü olarak geçinen birçok örgütün maskesi düþecek,asýl amaçlarýnýn niye ve kimlere ne karþýlýðý hizmet etmek olduðu,yýllardýr hazineyi soyan yaðmalayan hortumlayanlarýn kim ve kimlerin arkasýna gizlenipte bu iþi yaptýklarý perdeler tamamen açýlacaðýndan,dýþ borcu 300 milyar dolar olan bu ülkede bu paranýn nerelere ne þekilde sistem içinde kaybolduðunu bu süreç sonunda göreceðiz..türkiyedeki sistem götürme üzerine kurulmuþ,salðýn hastalýk gibi herkesime yayýlmýþ,herkez kendi çapýnda hak etmediðini götürmeye alýþmýþ veya alýþtýrýlmýþ...bazý kesim malý götürürken atatürkü bazý kesim dini kullanýyor bir baþkasý cumhuriyeti diyeride milliyetçiliði ve türklüðü,böyle oluncada bu deðerler yozlaþýyor,pazar malýna dönüyor...bu kadar çok kepazeliðin ve içiçe tiyatronun yaþandýðý bir ülkenin bireyi ne kadar avrupalý olabilir ne kadar avrupayý düþünebilir...hiç düþünemeyenlere 1 euro'nun kaç ytl yaptýðýný biraz düþünmelerini tavsiye ederim...hoþçakalýn
    Tebrik ediyorum sizi.. Kendileri istemeyip milletide kýþkýrtanlarýn amacýný çok net açýklamýþsýnýz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

avrupa býzý deyýl býz avrupayý ýstemýyoruz zaten

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kabul etmeyecekler tabiki
    bence anketin sorusu türk halkı ab ne kadar istiyor olmalıydı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Almayacak bana göre bakalım daha nererli eksik var diyecekler

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yorum yazan arkadaşlar anketede oy verin..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence baya bir uzun süreden sonra alınacağız gibime geliyor.ama şu an için böyle bir şey söz konusu değil bana göre.sanırım bir 10 yıl sonra fln alırlar.çünkü bu memleketin derdi bitmez kardeşim dediğiniz gibi.bu ülkeyi yeni baştan yaratacak ulu önder Atatürk gibi bir devlet adamına ihtiyaç var.ama nerdee.ne şimdiki siyaset adamları bir işe yarar.oraya buraya yok öss olmayacak,yok araba ev bedava olcak,yok mazot 1 ytl olcak,yok işsizlere para verilcek diyerek milleti kandırıp başa geçerler,geçincede beş para etmez işler yaparlar.nede şimdiki gençlik iyi yetişipte ülkeyi kalkındırırlar.ellerinde silah kurtlar vadisi takliti yaparak,yazılılarda kopya çekerek,orayı burayı yıkıp ateşe vererek,kap kaç yaparak,1 kuruş için adam öldürerek çokta güzel yetişirler.birde bunlar büyüyecekte adam olacak.pehhh.böyle şeyler olduktan sonrada 200 sene geçse almasalar yinede haklı adamlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Avrupa birliğinin Türkiyeyi kabul etmeyeceklerdir..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu şartlarda ab'ye girecek bir ülkemiz mi kalacak sizce?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cengizucuncu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu þartlarda ab'ye girecek bir ülkemiz mi kalacak sizce?
    Ülkemiz kalmayýnca alacaklar zaten. Bütün çabalarý onun için, onlar dýþarýdan, birileri içeriden...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bütün çabalar türkiyeyi bölmek için ben onların ab bizi alacak veya almayacak die bir şekilde bir oylamaya girmek istiyorum bana göre bu şekilde diretirlerse türkiye ab ye katılmayacaktır. Bu seçeneğinde ankette olması üye olur. Gün gelecek onlar bizim kapımızda yalvaracaklar. Artık bazı konular geri dönüşü olmaz yola girmekte. Ab istediklerini bu şekilde kolayca yaptrabileceğini zannedio ama bu devran buy şekilde gitmez. İllaki dur diyen olacak ve ben ankette olmamasına rağmen türkiye katılmayacak diyorum.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Sayfa 2/12 ÝlkÝlk 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri