REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: 4222lere absat tps premiere d+ ful olarak çıkacakmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım artık umutlanma bundan sonra yazılım çıkması zor elınden çıkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadasım artık umutlanma bundan sonra yazılım çıkması zor elınden çıkar
    Peki o zaman ben de satılığa çıkardım artık. İyi günler...
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ilgilenmiyor zannetmeyin inanın ilgileniyorum bakalım bende bekliyorum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kullanıcı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki o zaman ben de satılığa çıkardım artık. İyi günler...
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ilgilenmiyor zannetmeyin inanın ilgileniyorum bakalım bende bekliyorum
    sizin samimiyetinize inanıyorum siz olmasaydınız aylar sonra çıkan yazılımlar çıkmazdı,tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bomba yakında burada olacak zaman verin şimdi konustuk muhendisle TPS AUTO-ASTRA PREMİER+D+ AYNI olacak bakalım yapacakmış söz verdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bomba yakında burada olacak zaman verin şimdi konustuk muhendisle TPS AUTO-ASTRA PREMİER+D+ AYNI olacak bakalım yapacakmış söz verdi
    bu işi taktım kafaya benden baska bunu üzerine düşen yok biliyorum ama ntv için *** giriş satırını söylemeyi unutmayınız lütfen bıktım her hafta *** girip reset atmaktan en azından cihazı satana kadar rahat ederiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu işi taktım kafaya benden baska bunu üzerine düşen yok biliyorum ama ntv için *** giriş satırını söylemeyi unutmayınız lütfen bıktım her hafta *** girip reset atmaktan en azından cihazı satana kadar rahat ederiz
    Tamam söyledim usta:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam bu yazılımlarda bi gelişme varmı mühendisten ses çıkmadımı daha?selamlar saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam bu yazılımlarda bi gelişme varmı mühendisten ses çıkmadımı daha?selamlar saygılar...
    Malesef msn de online degilmiş bu koreli arkadaşımız daha dun sordum ama gelecek ben inanıyorum nasıl ilk acikoya geldi bu cihazada gelecek ve ilk buradan alacaksınız merak etmeyin.Yaz su yazılımları editleyen bir baba yigit cıkmadı

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri