REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: D-Smart ile TV ’kişiye özel’ olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee peki 19 oçakta gecti sonuççç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet sonuç ne slm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

250-300YTL ye yeni cihaz kakalıyacaklar.ardından da kart satacaklar.film kanalları-belgeseller-futbol kanalları için kartınıza bayilerden kontör yükleteceksiniz.hiçbirşey beleş değildir.sansui free tv leri de satarken ne sözler verilmişti hatırlayınız.RF modülatörsüz kıytırık cihazı pazarlarken rf modülatör eksikliğini bile + özellimiş gibi sunmuşlardı.yine birileri vatandaşın cebine elini atacak.ülkemizim dövizleri gene boşa gidecek.türkiyemiz cine5-stardigital-d2mac-digitürk derken dekoder çöplüğü olacak.sonuç:beleş yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ora 5010DZ HW 16.co.a1 için 28 ocak D+ (ve mtv networks) okey olan yeni bir btm ya da bin yazılımına ihtiyacım var, sunny 7011 d kullanıyorum ama oranın menüsü daha güzel yapan olmaz mı bu yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emrah333 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ora 5010DZ HW 16.co.a1 için 28 ocak D+ (ve mtv networks) okey olan yeni bir btm ya da bin yazılımına ihtiyacım var, sunny 7011 d kullanıyorum ama oranın menüsü daha güzel yapan olmaz mı bu yazılımları
    arkadaş sen rahatsızmısın.aynı yazıyı her yere yazıyorsun.amacın ne söylede bilelim.yönetici arkadaşlar bu elemanın yaptığını görmüyormusunuz.burası dingonun ahırımı?böyle şeylere müsade ediliyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AVRUPA UYDULARINDAN HOT BİRD E BAKINCA 1000 İ AŞKIN KANALIN VAR OLDUĞU AMA ELİMİZDEKİ MEVCUT CİHAZLARLA ŞİFRESİNİ ÇÖZÜP ARTI FTA OLARAK YAYINLARINI İZLEDİĞİMİZ KANALLARIN SAYISINA BAKTIĞIMIZDA TOPLAM KANAL SAYISININ YARISININ BİLE ALTINDA OLDUĞUNU GÖRÜRÜZ. SONUÇ OLARAK TÜRKSATTA SONUNDA BÖYLE OLACAK GİBİ. BANA GÖRE UYDUDAN VERİLEN MEVCUT KANALLARIN ÇOĞU VEYA HATIRI SAYILIR BİR SAYIDA ŞİFRELİ OLACAK, DEĞİŞİK PLATFORMLAR ALTINDA PARALI YAYIN YAPACAKLAR. ŞİMDİ HOTBİRD DE ŞİFRELİ YAYIN YAPAN BAZI SÜKSE KANALLARIN ŞİFRESİ KIRILINCA OLEYY DENİYORDU, DENİYOR. BUNDAN SONRA TÜRKSATTA ŞİFRELİ YAYIN YAPAN SÜKSE KANALLARIN ŞİFRESİNİ HEKIRLAR KIRSA DİYE BEKLENECEK SİZCE.:pepper:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel bir hizmet o zaman bayilik almak isterim nereye müracat etmek gerekiyor bilgisi olan varsa yardım bekliyorum Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne zaman başlıyor bu platform bilgisi olan?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri