Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
39 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Şok Şok..Gazeteci Hırant Dink öldürüldü!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır dostum yanlışın var maksat türkiyeyi böyle cinayetlele durdurmak değil.. Maksat Hrant Dink, Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı ve ismini sayamadığım birçok aydınımızı, gazetecimizi, öldürüp insanların gerçekleri bilmesini engellemek ve oyunlara devam etmek
    evet kardeşim ama bu oynanan oyunlarda yakılan ateşlerde kurunun yanında yaşı da yakıyorlar gazetecilerimizin öldürlmesine çok üzülüyoruz ama oyunlarada gelmemeliyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet kardeşim ama bu oynanan oyunlarda yakılan ateşlerde kurunun yanında yaşı da yakıyorlar gazetecilerimizin öldürlmesine çok üzülüyoruz ama oyunlarada gelmemeliyiz
    Oyunlara gelmememiz için suçsuz insanların öldürülmemesi ve herkesin bir adım atarken iyice düşünmesi lazım. Vali yardımcısı Hrant Dink'i tehdit etmiş daha ne beklersiniz bu insanlardan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır dostum yanlışın var maksat türkiyeyi böyle cinayetlele durdurmak değil.. Maksat Hrant Dink, Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı ve ismini sayamadığım birçok aydınımızı, gazetecimizi, öldürüp insanların gerçekleri bilmesini engellemek ve oyunlara devam etmek
    Arkadaşım yahu sen nerede yaşıyorsun? Kimin ağzından konuşuyorsun?
    UĞUR MUMCU , TANER KIŞLALI gibi vatanseverlerle Hırant Dinkle aynı kefeye koyuyorsun.Yeter artı sıktı bu olay.
    Mütareke basını şimdiden adamı Halk Kahramanı yaptı bile.Utanmadan bide Şanlı TÜRK BAYRAĞIMIZA sarılıp gömülmesi isteniyor.Bu kadarını ben şahsen tahmin edemezdim pes doğrusu.Şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur.
    Bu Vatanın yetiştirdiği nice evlatlar birer birer katlediliyor Gazete sütünlarında yer bile bulmuyor.Kendisinin Türkiyede doğan bir Ermeni olduğunu (Hiç bir zaman ben Türküm demedi.) söyleyen bir zat ölünce neler neler oluyor.Daha önce Ermeni Terör örgütlerince Şehit edilen Diplomat ve Gazetecilerimize acaba hangi ülke medyası ;bizimkiler gibi programlar yapmış yazılar yazmıştır.Sırf bu olay bile Ülkemizin düşürülmek istendiği durumun açık bir delilidir.

" NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arada sabah haberlerinde CNN Türk kanalında duydum.. Ölmeden birkaç gün önce Muammer Güler'in yardımcısı Hrant Dink'i odasına çağırmış ve "Bu şekilde devam edersen başına birşeyler gelecek" sözleriyle açık tehditte bulunmuş.. Bakalım daha neler çıkacak bu işin altından !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arada sabah haberlerinde CNN Türk kanalında duydum.. Ölmeden birkaç gün önce Muammer Güler'in yardımcısı Hrant Dink'i odasına çağırmış ve "Bu şekilde devam edersen başına birşeyler gelecek" sözleriyle açık tehditte bulunmuş.. Bakalım daha neler çıkacak bu işin altından !!
    bu haber vali Muammer Güler yalanladı.tehdit unsuru içeren bir görüşme olmadı dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu haber vali Muammer Güler yalanladı.tehdit unsuru içeren bir görüşme olmadı dedi.
    Yalanladı fakat sadece yalanlamakla kaldı.. Mantıklı bir açıklama getiremedi olaya ne yazıkki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi kesin işlerine gelmeyen birşeyler yayınlanmıştır gazetede o yüzden öldürülmüştür.ve bunu bir türk yapmamıştır.eğer bütün dünyanın bize hala iftira attığı gibi biz ermeni soykırımı yapıyor olsaydık,türkiyede en az 1 milyon ermeni vardır sanırım.onların hiç biri kalmazdı değilmi...yani bence bir türk bunu yapmadı.başka kişiler var işin içinde.adımızı kirletmek için yapılmış olabilir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hepiniz doğruları söylüyorsunuz konuşuyorsunuz forumumuzda böyle düşünen arkadaşlarımız olduğu için çok seviniyorum teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son durum nedir beyler?

adamın zanlının resimleri yayımlandı
    ipucu yokmu daha?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zanlının görüntüleri tüm basına dağıtıldı.. Şahsen ben sokakta görsem kafasını karpuz gibi dağıtırdım

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri