Teşekkur: 0
Arkadaşım yahu sen nerede yaşıyorsun? Kimin ağzından konuşuyorsun?
UĞUR MUMCU , TANER KIŞLALI gibi vatanseverlerle Hırant Dinkle aynı kefeye koyuyorsun.Yeter artı sıktı bu olay.
Mütareke basını şimdiden adamı Halk Kahramanı yaptı bile.Utanmadan bide Şanlı TÜRK BAYRAĞIMIZA sarılıp gömülmesi isteniyor.Bu kadarını ben şahsen tahmin edemezdim pes doğrusu.Şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur.
Bu Vatanın yetiştirdiği nice evlatlar birer birer katlediliyor Gazete sütünlarında yer bile bulmuyor.Kendisinin Türkiyede doğan bir Ermeni olduğunu (Hiç bir zaman ben Türküm demedi.) söyleyen bir zat ölünce neler neler oluyor.Daha önce Ermeni Terör örgütlerince Şehit edilen Diplomat ve Gazetecilerimize acaba hangi ülke medyası ;bizimkiler gibi programlar yapmış yazılar yazmıştır.Sırf bu olay bile Ülkemizin düşürülmek istendiği durumun açık bir delilidir.
" NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ."
Bu arada sabah haberlerinde CNN Türk kanalında duydum.. Ölmeden birkaç gün önce Muammer Güler'in yardımcısı Hrant Dink'i odasına çağırmış ve "Bu şekilde devam edersen başına birşeyler gelecek" sözleriyle açık tehditte bulunmuş.. Bakalım daha neler çıkacak bu işin altından !!
abi kesin işlerine gelmeyen birşeyler yayınlanmıştır gazetede o yüzden öldürülmüştür.ve bunu bir türk yapmamıştır.eğer bütün dünyanın bize hala iftira attığı gibi biz ermeni soykırımı yapıyor olsaydık,türkiyede en az 1 milyon ermeni vardır sanırım.onların hiç biri kalmazdı değilmi...yani bence bir türk bunu yapmadı.başka kişiler var işin içinde.adımızı kirletmek için yapılmış olabilir...
arkadaşlar hepiniz doğruları söylüyorsunuz konuşuyorsunuz forumumuzda böyle düşünen arkadaşlarımız olduğu için çok seviniyorum teşekkürler
son durum nedir beyler?
adamın zanlının resimleri yayımlandı
ipucu yokmu daha?
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Zanlının görüntüleri tüm basına dağıtıldı.. Şahsen ben sokakta görsem kafasını karpuz gibi dağıtırdım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri