Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
39 sonuçtan 31 ile 39 arası

Konu: Şok Şok..Gazeteci Hırant Dink öldürüldü!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonunda yakalandı katil samsunda
    ne yazık daha 17 yaşında bir genç hayatı kaydı
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ardinda neler var bilinmez ama ..geçligine yazik etti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zanlıyı babası yakalatmış bu dahada ilginç ereye gidiyor bu ülke anlamadım
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayır dostum yanlışın var maksat türkiyeyi böyle cinayetlele durdurmak değil.. Maksat Hrant Dink, Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı ve ismini sayamadığım birçok aydınımızı, gazetecimizi, öldürüp insanların gerçekleri bilmesini engellemek ve oyunlara devam etmek
    Arkadaşım yahu sen nerede yaşıyorsun? Kimin ağzından konuşuyorsun?
    UĞUR MUMCU , TANER KIŞLALI gibi vatanseverlerle Hırant Dinkle aynı kefeye koyuyorsun.Yeter artı sıktı bu olay.
    Mütareke basını şimdiden adamı Halk Kahramanı yaptı bile.Utanmadan bide Şanlı TÜRK BAYRAĞIMIZA sarılıp gömülmesi isteniyor.Bu kadarını ben şahsen tahmin edemezdim pes doğrusu.Şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur.
    Bu Vatanın yetiştirdiği nice evlatlar birer birer katlediliyor Gazete sütünlarında yer bile bulmuyor.Kendisinin Türkiyede doğan bir Ermeni olduğunu (Hiç bir zaman ben Türküm demedi.) söyleyen bir zat ölünce neler neler oluyor.Daha önce Ermeni Terör örgütlerince Şehit edilen Diplomat ve Gazetecilerimize acaba hangi ülke medyası ;bizimkiler gibi programlar yapmış yazılar yazmıştır.Sırf bu olay bile Ülkemizin düşürülmek istendiği durumun açık bir delilidir.

" NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet sonuçta üzücü bir olay keşke olmasaydı.
    Ama bu kadar büyütülmeside çok saçma.Daha iki üç gün önce Diyarbakır Lice de bir jandarma astsubay şehit oldu. Basında ne kadar görebildiniz bu olayı?
    Uydudan zaman zaman takip ediyorum diğer ülkelerin televizyonlarıının umurunda bile değil bu olay ya bizim basın? Kendi kendimizi afişe ediyoruz başka hiçbirşey değil.
    Hele hele gazete önünde göster yapanların attıkları sloganlar."Hepimiz Hrantız hepimiz ermeniyiz" diye... Memlekette ammada ermeni olmaya istekli adam varmışta bilmiyormuşuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öldürmenin ,cinayetin hiç faydası ve insanlıkla hiç bir ilgisi yok.doğru bulmuyorum.yalnız bir dikkatimi çekiyor bu millete bir şeyler oluyor,her gün mehmetçikleri şehit verirken hiç ortaya dökülen yok? bu gençler kimin için hayatlarından oluyor? her gün bir diplamatımız öldürülürken ne yaptık. Allah bu millete benliğini unutturmasın.nedir o ''bende ermeniyim'' diye haykırmalar.TÜRK kanına hakaret edenler biraz da kendileri bu toplumu tahrik etmiyorlar mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cenazesi çok kalabalık değildi ben medyanın abarttıgı gibi çok olur sanıyordum ama çok değildi sanki değilmi?
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hırant'ı vurmak neyi değiştiriyor.Lanetliyorum bunu yapanı, yaptıranları.

"Los Angelas Başkonsolosu Mehmet Baydar ve Konsolos Bahadır Demir, Viyana Büyükelçisi Danış Tunalıgil, Paris Büyükelçisi İsmail Erez, Vatikan Büyükelçisi Taha Carım, Madrit Büyükelçisi Zeki Kunaralp, Paris Turizm Müşaviri Yılmaz Çolpan, Atina Büyükelçiliği İdari Ataşesi Galip Özmen, Avustralya Başkonsolosu Şarık Arıyak, Boston Fahri Başkosolosu Orhan Gündüz, Lizbon Büyükelçiliği İdari Ataşesi Erkut Akbay, Ottowa Büyükelçiliği Askeri Ataşesi Atilla Altıkat, Burgaz Başkonsolosluğu İdari Ataşesi Bora Süelkan, Belgrad Büyükelçisi Galip Balkar, Brüksel İdari Ataşesi Dursun Aksoy, Viyana Büyükelçiliği Çalışma Ataşesi Erdoğan Özen ve BM görevlisi Enver Ergun." (Daha ismini hatırlayamadıklarım varsa beni bağışlasınlar)

Bu insanlar niye öldürüldü, bunlar da günahsızdı,suçsuzdu.Suçları sadece TÜRK olmak ve T.C nin şerefli bir diplomatı olmak mıydı?
    Konu nihatikier tarafından (23-01-2007 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri