Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: 510 dcı kanal yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

510 dcı kanal yardım

arkadaşlar aynı uyduya baglı diger cihazda disco çekmisine ragmen benim uydudakanal bulunamıyor yardımlarınızı bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazların yerlerini değiştirin zannedersen twin lnb kullanıyorsunuz bir de cihazlazların yerlerini değiştirin bakalım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yine aynı benim cihazda çekmiyo cihaza ne gibi bir müdahalede bulunmam lazım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birde mevcut frekansı 1 frekans aşağı yada 1 frekans yukarı girip taratınız...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bide şunu deneyin fabrika ayarlarını yukleyin ve 11734 yatay 03291 şebeke den güncelleyin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bide şunu deneyin fabrika ayarlarını yukleyin ve 11734 yatay 03291 şebeke den güncelleyin
    Bu modellerde şebeke arama diye bir bölüm yok...uyduyu silip...tekrar yeni uydu ekleyip...o frekansı tp den ekleyip...uydu taraması yapınca komple şebeke tarama yapıyor...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akdaşlar bu sefer de yayın bir gidip geliyo yani kalite % 10 gibi gözüküyoo ama yayın ise %70 ne yapmalıyım ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı burak75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    akdaşlar bu sefer de yayın bir gidip geliyo yani kalite % 10 gibi gözüküyoo ama yayın ise %70 ne yapmalıyım ?
    Forumda kanal tablosu var yükle işin çözülür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler dostum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri