REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yaban TV hakkında...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yaban TV hakkında...

arkadaşlar yaban tv şu an için sinyal yok gözüküyor. frekansı falanmı değişti yoksa bir problemmi var bilgisi olan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan kimse yokmu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaban tv sınyal alamıyorsan yaban tv uzerıne gel lnb cevır goruntu gelır goruntu geldımı bırak seredersın kolay gelsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tr26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaban tv sınyal alamıyorsan yaban tv uzerıne gel lnb cevır goruntu gelır goruntu geldımı bırak seredersın kolay gelsın
    arkadaşım şu anda sizde gözüküyormu yani. ben burda yaklaşık 6 ayrı çanakta farklı farklı cihazlarda defalarca denedim. ve hiçbir sonuç alamadım.istersen kendi cihazını bir kontrol edip bilgilendirirsen sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaban tv turksat uzerınde bende cıhazda baktım yabantv sınyal yok ozaman ntv tv uzerıne gel lnb ayarı yap yaban tv de cıkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım şu anda sizde gözüküyormu yani. ben burda yaklaşık 6 ayrı çanakta farklı farklı cihazlarda defalarca denedim. ve hiçbir sonuç alamadım.istersen kendi cihazını bir kontrol edip bilgilendirirsen sevinirim.
    Yaban tv nin frekansını verirsen İstanbul dan bir kontrol ddip bildireyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dünden beri yaban tv frekansında zayıflama oldu sinyaller geli gidiyor frekansı 12652 v 3900

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tr26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaban tv turksat uzerınde bende cıhazda baktım yabantv sınyal yok ozaman ntv tv uzerıne gel lnb ayarı yap yaban tv de cıkar
    arkadaşım çanak ayarım lnb ayarım bunlarda problem yok zaten kendinde söylüyorsun sinyal yok diye peki sen lnb ayarını anlattığın gibi yaptığında çıktımı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yaban tv nin frekansını verirsen İstanbul dan bir kontrol ddip bildireyim.
    12652 V (dikey) 3900 bilgilendirrisen çok memnun oluruum arkadaşım. müşterilerim kapıda bekliyorlar çünkü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş doğru söylüyor izmirde şu anda yaban tv'de sorun var gözüküyor sinyal yok diyor ne yaptıysam çıkaramadım

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri