Serdar'dan güvence
Fortis Türkiye Kupasý maçlarýnda kaleyi koruyan Serdar, bugünkü karþýlaþmada da görev yapacak. Serdar, Ýstanbul Büyükþehir Bld. önünde kalesini gole kapatacaðýný belirterek, "Kendime ve defanstaki arkadaþlarýma güveniyorum. Gol yemeyeceðiz" diye konuþtu.

Herkes evine gitsin
Teknik Direktör Zico, bugünkü kupa maçý için takýmý kampa almadý. Brezilyalý hoca, dün akþam yapýlan idmandan sonra futbolculara "Hepiniz bu maçta gerekeni yapacak sorumluluða sahipsini. Ayrýca kampa girmeye gerek yok. Evlerinize gidebilirsiniz" dedi.

Kezman'a yakýn ilgi
Zico, ayaðýndaki sakatlýk nedeniyle kamp çalýþmalarýna katýlamayan Kezman'la yakýndan ilgileniyor. Brezilyalý teknik adam sýk sýk Kezman'a ve saðlýk heyetine, yýldýz futbolcunun durumunu soruyor. Kezman'ýn bir hafta içinde çalýþmalara baþlamasý bekleniyor.

Taraftara çaðrý var
F.Bahçe Ülker Basketbol Takýmý'nýn önceki akþam Barcelona'yý yenmesi camiada büyük sevinç yarattý. Yöneticiler, maçta Abdi Ýpekçi Salonu'nu dolduran taraftarlara övgü yaðdýrýrken "Taraftarýmýzdan, Eldo Napoli maçýnda da tribünde boþ yer býrakmamasýný istiyoruz" dediler.

Bu fýrsatý kaçýrmam
Devre arasý kampýnda A takýma katýlan kaleci Necati, çok büyük bir fýrsat beklediðini belirterek "Bana verilen bu büyük þansý kaçýrmak istemiyorum. Bu nedenle var gücümle çalýþýp kendimi geliþtireceðim. Hep F.Bahçe kalesini koruyacaðým günün hayalini kuruyorum" ifadesini kullandý.