tüm süpersatforum olarak sayın üyelerimizin kurban bayramını kutlar hayırlara
vesile olmasını dileriz nice mutlu saglıklı bayramlar dileriz.
süpersatforum yönetim..
saygılar
tüm süpersatforum olarak sayın üyelerimizin kurban bayramını kutlar hayırlara
vesile olmasını dileriz nice mutlu saglıklı bayramlar dileriz.
süpersatforum yönetim..
saygılar
bende bütün forum ailesinin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım![]()
![]()
hayırlı bayramlar herkese
Merhaba,
Forum'unuza yeni katıldım. Doğrusunu isterseniz forumlar konusunda fazla tecrübeli değilim. CAS Interface 2 ve RSA Smartkeycard programlayıcısı aldığım bir elektronikçiden forum adresinizi aldım. Gözlemlerimden anladığım kadarıyla, forum kalitesi oldukça yüksek. Eğer sizlercede mahsuru olmazsa sizin bilgi ve tecrübelerizden faydalanmak isterim. Eğer sizlere benimde nacizane bir faydam dokunursa, ne mutlu bana.
Biraz kendimden bahsedeyim, 1957 Balıkesir doğumluyum, Ankara'da ikamet ediyorum. Ocak 2005 senesinden itibaren bir KİT'ten emekli oldum. Sabit gelirli tüm aileler gibi, hayatımızı renklendiren en büyük eylencelerden biri televizyon ve tabi bu eylencenin sınırlarını arttıran uydu anten ve receiver. Dolayısıyla bende emekli olur olmaz bir receiver aldım. Alırkende fazla araştırmadım, zaten araştıracak kadar bilgimde yoktu. Receiver'im NEXT YE-2005 DCI antenim 120 cm çaplı ve motorlu.
Bunun dışında en büyük eylencem motorsikletler. Kısmet olursa ilerleyen zamanlarda konu olursa bundan da bahsederiz.
Ana amacım yeni bir üye olarak hepinize merhaba deyip tanışmak ve Kurban Bayramının arifesinde hepinizin Kurban bayramını kutlamak.
Kalın sağlıcakla.
Konu adam1957 tarafından (09-01-2006 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.
:computer: başta tüm islam aleminin sonra supersatforum yönetimi ve tüm üyelerin kurban bayramını kutlar yüce ALLAH tan hayırlara vesile kılmasını niyaz ederim
:computer: İYİ BAYRAMLAR...................
hoş geldin adam1957 aramıza. Teşekkür ederiz öncelikle ve burada bilgi paylaşacağınızı ve tecrübe kazanacağınızı umuyorum. Sorularınızı bizlere ve diğer forum arkadaşlarımıza sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince yardımcı olacağız.
Saygılar....
hoş geldiniz
Hoş geldiniz.Dilerim forumda mutluluğunuzda paylaşımınızda bol olur.Sizinde mübarek kurban bayramınız kutlu olsun.
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
bende mübarek kurban bayramınızı kutlarım.saygılar
adam1957 hoşgeldiniz. kendinizi eniyi şekilde tanıtmışsınız teşekkürler.bizde supersatforum olarak Kurban Bayramının kutlarız...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri