tüm süpersatforum olarak sayýn üyelerimizin kurban bayramýný kutlar hayýrlara
vesile olmasýný dileriz nice mutlu saglýklý bayramlar dileriz.
süpersatforum yönetim..
saygýlar
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
tüm süpersatforum olarak sayýn üyelerimizin kurban bayramýný kutlar hayýrlara
vesile olmasýný dileriz nice mutlu saglýklý bayramlar dileriz.
süpersatforum yönetim..
saygýlar
bende bütün forum ailesinin kurban bayramýný en içten dileklerimle kutlarým![]()
![]()
hayýrlý bayramlar herkese
Merhaba,
Forum'unuza yeni katýldým. Doðrusunu isterseniz forumlar konusunda fazla tecrübeli deðilim. CAS Interface 2 ve RSA Smartkeycard programlayýcýsý aldýðým bir elektronikçiden forum adresinizi aldým. Gözlemlerimden anladýðým kadarýyla, forum kalitesi oldukça yüksek. Eðer sizlercede mahsuru olmazsa sizin bilgi ve tecrübelerizden faydalanmak isterim. Eðer sizlere benimde nacizane bir faydam dokunursa, ne mutlu bana.
Biraz kendimden bahsedeyim, 1957 Balýkesir doðumluyum, Ankara'da ikamet ediyorum. Ocak 2005 senesinden itibaren bir KÝT'ten emekli oldum. Sabit gelirli tüm aileler gibi, hayatýmýzý renklendiren en büyük eylencelerden biri televizyon ve tabi bu eylencenin sýnýrlarýný arttýran uydu anten ve receiver. Dolayýsýyla bende emekli olur olmaz bir receiver aldým. Alýrkende fazla araþtýrmadým, zaten araþtýracak kadar bilgimde yoktu. Receiver'im NEXT YE-2005 DCI antenim 120 cm çaplý ve motorlu.
Bunun dýþýnda en büyük eylencem motorsikletler. Kýsmet olursa ilerleyen zamanlarda konu olursa bundan da bahsederiz.
Ana amacým yeni bir üye olarak hepinize merhaba deyip tanýþmak ve Kurban Bayramýnýn arifesinde hepinizin Kurban bayramýný kutlamak.
Kalýn saðlýcakla.
Konu adam1957 tarafýndan (09-01-2006 Saat 22:46 ) deðiþtirilmiþtir.
:computer: baþta tüm islam aleminin sonra supersatforum yönetimi ve tüm üyelerin kurban bayramýný kutlar yüce ALLAH tan hayýrlara vesile kýlmasýný niyaz ederim
:computer: ÝYÝ BAYRAMLAR...................
hoþ geldin adam1957 aramýza. Teþekkür ederiz öncelikle ve burada bilgi paylaþacaðýnýzý ve tecrübe kazanacaðýnýzý umuyorum. Sorularýnýzý bizlere ve diðer forum arkadaþlarýmýza sorabilirsiniz. Elimizden geldiðince yardýmcý olacaðýz.
Saygýlar....
hoþ geldiniz
Hoþ geldiniz.Dilerim forumda mutluluðunuzda paylaþýmýnýzda bol olur.Sizinde mübarek kurban bayramýnýz kutlu olsun.
YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL
bende mübarek kurban bayramýnýzý kutlarým.saygýlar
adam1957 hoþgeldiniz. kendinizi eniyi þekilde tanýtmýþsýnýz teþekkürler.bizde supersatforum olarak Kurban Bayramýnýn kutlarýz...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri