anlaşılan bu konu hakkında kise yorum yapmayacak herhalde
Gerçekten inandırıcı gibi geldi bana ellerine sağlık.
bence de inandırıcı
kardes ellerine saglik ne diyeyimki at izi it iizine karismis
enterasan geldi gercekten dogru gibi ama eger ölmemişse nerde acaba
bende asılan gerçek saddam olduğuna inanmıyorum sizekatılıyorum ve teşekür ediyorum
olabilir bu amarkalılar herseyi yapabilir bişe demiyorum...plz
şimdi arkadaşım bu amerikalılar herşeyi yapar her yalanı atar gibi bir şey demek komple yanlış.yani eğer bir hata varsa hükümet yada devlet diyeceksin.eğer böyle bir genelleme yaparsan bütün milyonlarca masumu hiçe saymış olursun.onların halkı sanki çokmu beğenio bushun politikasını.o zaman millette şimdi kalkıp bize ermeni gazeteciyi öldüren bir kişi ülkenizde olduğu için siz ermeni soykırımı yapıyorsunuz,yok pkk örgütleri ülkede karışıklık çıkardığı için sizde onları destekliyorsunuz gibi şeyler demezmi.eğer bunları yapsalardı bu kadar milyonlarca masum insan nolacaktı söylermisin?yani 3-5 kişi yüzünden bütün toplum gider anlatabiliyormuyum.o yüzden birdaha lütfen şahıs belirt yüzmilyonları değil...çünkü bu olayın kendinede gelebileceğini düşün.kendine olmasını istemediğin birşeyi başkalarına yapma...
gelelim saddam konusuna.evet üstteki yorumdan kapitalist yada amerikan yandaşçısı olduğumu söyleyebilirsiniz.ama yazıyı iyice ve mantıklı bir şekilde okuyunca hiçde öyle olmadığımı anlarsınız.bende amerikan hükumetinin yaptığı bu işlere,politikaya çok sinir oluyorum.herkes gibi bende busha sinir oluyorum.ama elimizden birşey gelmez.sadece sinir olmakla kalırız...saddam olayı ise evet o olaya bende katılmıyorum tamamen amerikan hükumetinin bir oyunu altını çiziyorum hükumetin oyunu koskoca bir ülkenin değil.bir şekilde saddamı yok ettiler.çünkü onlarda korkuyor.ortadoğu amerikaya karşı ayaklanırsa ve bu ayaklanmaya uzak doğu belkide avruva cevap verirse çok kötü olur.o yüzden saddam kılığında birini astılar.ama gerçek saddam değildi o.aynı uzaya gittik deyip yalan bir oyun oynamaları gibi.uzaya çıkma olayınıda film sütüdyosunda güzelce oynamışlardı...neyse sonuç olarak saddam yaşıyor.amerikan hükumeti çok güzel oyununu oynuyor.bakalım gerçek saddam ne zaman çıkcak ortaya...
Çok ilginç, ancak bu gibi şeyler gizli kalamaz, ileride mutlaka ortaya çıkacaktır...:49:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri