Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: işte bomba haber saddam ölmedi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş araştırman çok ilginç teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

to be or not to be.işte bütün mesele burda saddam'mı,değilmi belkide daha önce öldü..belkide ölmedi ..ölmediyse amerikanın bayağı işi var..allah allah kafam karıştı şimdi .resimlerdeki saddamla sahte saddam arasında bayağı fark var ama..kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yoruma açık konu Irakta saddam'a benziyen çok insan vardır heralde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerçekten entresan bir durum bazı deliller baya bir ortaya sunulmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben inanmıyorum saddamın ölmediğine.öncelikle amerika böyle bişeyin olmasına asla izin vermez çünkü onun asılması kendi prestiji açısından önemliydi.dünyaya bu mesajı vermek istiyodu.kim olursa gelir devirir ve asarım bence uydurma bi haber inanmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kralleo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben inanmıyorum saddamın ölmediğine.öncelikle amerika böyle bişeyin olmasına asla izin vermez çünkü onun asılması kendi prestiji açısından önemliydi.dünyaya bu mesajı vermek istiyodu.kim olursa gelir devirir ve asarım bence uydurma bi haber inanmayın
    Anket konumuz olsun bir dahasına işler baya karıştı .Banada uydurma gibi geliyor dicem ama bazı farklılıklar ve saddamın bir sürü benzeyeni cıktıgı yonundeydi ama bakalım daha ne olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet sana kayılıyorum anket konusu olabilir

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Anket konumuz olsun bir dahasına işler baya karıştı .Banada uydurma gibi geliyor dicem ama bazı farklılıklar ve saddamın bir sürü benzeyeni cıktıgı yonundeydi ama bakalım daha ne olacak

:45: evet sana kayılıyorum anket konusu olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben saddamın daha önceden öldüğünü ve benzerlerinin ülkeyi yönettiğini düşünüyorum.Resimlerdende belli zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ne olduysa olmuş artık saddam ha ölnüş ha ölmemiş ne fark eder ki sonuçta bi sürü masum ıraklı saddam yüzünden zaten öldü o kadar evler işyerleri perişan oldu dahası amerika işgalci olarak ülkelerini ve tüm petrol kaynaklarını ele geçirdi bir ülke için bunlardan daha kötü ne olabilir ki??SADDAM ÖLSE KİME FAYDASI OLACAK YAŞASA KİME FAYDASI OLACAK!!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herşey olabilir bu dünyada artık gözünle gördüğün şeyler bile gerçek olmuyor, bir atasözü vardır gözünle görmediğin şeye inanma diye ama artık gözlerde aldatılıyor.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri