kardeş araştırman çok ilginç teşekkürler
Teşekkur: 0
kardeş araştırman çok ilginç teşekkürler
to be or not to be.işte bütün mesele burda saddam'mı,değilmi belkide daha önce öldü..belkide ölmedi ..ölmediyse amerikanın bayağı işi var..allah allah kafam karıştı şimdi .resimlerdeki saddamla sahte saddam arasında bayağı fark var ama..kolaygelsin
FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ
yoruma açık konu Irakta saddam'a benziyen çok insan vardır heralde
Gerçekten entresan bir durum bazı deliller baya bir ortaya sunulmuş
arkadaşlar ben inanmıyorum saddamın ölmediğine.öncelikle amerika böyle bişeyin olmasına asla izin vermez çünkü onun asılması kendi prestiji açısından önemliydi.dünyaya bu mesajı vermek istiyodu.kim olursa gelir devirir ve asarım bence uydurma bi haber inanmayın
Ben saddamın daha önceden öldüğünü ve benzerlerinin ülkeyi yönettiğini düşünüyorum.Resimlerdende belli zaten
valla ne olduysa olmuş artık saddam ha ölnüş ha ölmemiş ne fark eder ki sonuçta bi sürü masum ıraklı saddam yüzünden zaten öldü o kadar evler işyerleri perişan oldu dahası amerika işgalci olarak ülkelerini ve tüm petrol kaynaklarını ele geçirdi bir ülke için bunlardan daha kötü ne olabilir ki??SADDAM ÖLSE KİME FAYDASI OLACAK YAŞASA KİME FAYDASI OLACAK!!!
Herşey olabilir bu dünyada artık gözünle gördüğün şeyler bile gerçek olmuyor, bir atasözü vardır gözünle görmediğin şeye inanma diye ama artık gözlerde aldatılıyor.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri