Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Katil zanlısı yakalandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Katil zanlısı yakalandı

Katil zanlısı yakalandı
    Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katil zanlısının Trabzon nüfusuna kayıtlı Ogün Samast, Samsun’da yakalandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin zanlısı Ogün Samast’ın Samsun’da silahıyla birlikte yakalandığını açıkladı.

istanbul Valisi Muammer Güler, “Titiz bir takip sonucunda katil zanlısı Ogün Samast olayın 32 saat ardından Samsun’da yakalandı. Zanlı Trabzon’a hareket etmekte olan bir otobüste ele geçirilmiştir” dedi.

Zanlının İstanbul’a getirilmek üzere yola çıkarıldığını söyleyen Vali Güler, Ogün Samast’ın 17 yaşında ve işsiz olduğununun tespit edildiğini belirtti.

Silahıyla birlikte yakalanan Samast’ın olay sırasında taktığı berenin de yanında olduğu belirlendi.

Trabzon doğumlu Ogün Samast, babasının ihbarı sonucunda yakalandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah perde arkasındakilerde ortaya çıkartılır, operasyonda emeği geçen herkese teşekkürler, olay 24 saatte çözüldü....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hemde silahla olacak is degil yaninda silahin isi ne?

Bu bir Ermeni Cetelerin isi.Türkiyemizi kötülemek Plani..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne işi var bu adamın samsunda çok şaşırdım bi samsunlu olarak burda yakalanmsına ben uzun bi süre bulunmaz diye tahmın edıyordum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

okhhh çok sewindim.herkese hayırlı olsun.şimdi polis abicikler bunu iyice öttürsünler bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu olayı bu kişinin yalnız başına gerçekleştirdiğine ben pek inanmıyorum adam resmen gelin beni bulun der gibi hareket etmiş bunun altından bir çok şey çıkacak,

Zannetmiyorum ki bir kişi suç işlesin ve kaçsın ardından doğup büyüdüğü yere gitsin hemde silahıyla türkiyenin ayağa kalktığı bir günde hangi suçlu silahıyla elini kolunu sallaya sallaya memleketine giderki bu bana biraz garip geliyor.

SAYGILAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı GreenSAT Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu olayı bu kişinin yalnız başına gerçekleştirdiğine ben pek inanmıyorum adam resmen gelin beni bulun der gibi hareket etmiş bunun altından bir çok şey çıkacak,

Zannetmiyorum ki bir kişi suç işlesin ve kaçsın ardından doğup büyüdüğü yere gitsin hemde silahıyla türkiyenin ayağa kalktığı bir günde hangi suçlu silahıyla elini kolunu sallaya sallaya memleketine giderki bu bana biraz garip geliyor.

SAYGILAR
    olayı güzel özetlemişsin aynen katılıyorum şimdiye kadar hangi böyle bir olayın arkasında o meşhur karanlık güçleri açığa çıkarabildikki bunuda çıkaralım.çok uzağa gitmeye gerek yok daha bir kaç ay öncesinde trabzonda bir papaz öldürüldü yine böyle genç bir çocuk katil olarak tutuklandı.sonuç sıfır arkasını görebildikmi hayırrrr.benim şahsi fikrim bu bir provakasyondur bize birliğimize beraberliğimize zarar vermek isteyenlerin oyunudur.ayrıca amerikada ermeni tasarısının öncesinde böyle bir olayın gerçekleşmiş olması beni düşündürüyor.acaba tasarıyı meşrulaştırmak isteyenlermi vurdu demeden geçemiyorum....:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zanlı hiç delilleri yok etmeye çalışmamış en azından silahıyla beresini bir yere atması gerekirdi ama atmadığına göre bir iş var.. Bence oltanın ucundaki yem misali öne sürdüler bu çocuğu.. İşin arkasında kim var bakıp görelim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zanlı hiç delilleri yok etmeye çalışmamış en azından silahıyla beresini bir yere atması gerekirdi ama atmadığına göre bir iş var.. Bence oltanın ucundaki yem misali öne sürdüler bu çocuğu.. İşin arkasında kim var bakıp görelim..
    arkadaşa katılıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşin için birşey var saten ama ode kimler var yakında çıkar adam istanbulun en kalabalık semptinde adamı ölduruyor.boyle birşey görmedim...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri