Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: D Smart Bölümü Açılmıştır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d-smart multivision(tps) ler ne zaman gelecek bende var ama üstünde şifre işareti yok
    d-smart ta modül nasıl çalıştırılıyor
    bunların cevabını alabilirmiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erto Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    d-smart multivision(tps) ler ne zaman gelecek bende var ama üstünde şifre işareti yok
    d-smart ta modül nasıl çalıştırılıyor
    bunların cevabını alabilirmiyim
    ilk sorunuzun cevabı henüz belli değil

ikincisi D-Smartta(Goldmaster'da) modül girişi CI olmadığı için çalışmaz sadece smart kart okuyucu vardır oda sadece kendi kartını kullanabilirsiniz yoksa makina çalışmaz

SUNNY D-SMART AT-1040 CIX modelinde 1 adet nds kart yuvası
    1 adet modül yuvası var diye biliyorum ama ne kadar sağlıklı denemeden bilinmez zaten hotbrid kanal taraması başlı başına bir sorun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next d-smart ta modül (lig tv)deneyen varmı çalışıyormu,cihaza modül ve kart takınca ekranda her hangi bir uyarı yazısı gelmiyor
    cihaz şifre şeklini ekranda yazmıyor yazılım uzmanları bu konudada çalışırsa sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tike arkadaış goldmasterda d-smat cı olmadıgını yazmıs ama ben cihazların hepsinin aynı oldugunu biliyorum ve herkeste öyle söylüyor konuyu biraz açarmısın gerçekten fark varmı cihazlar arasında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşmanlık yok daha eskilere gidin cine5 superspor teleon star dijital dijitürk sansuı free tv d-smart
    neolacak biz evlere cihazmı dolduracağız nerde mac oraya koş bıraz bizi düşünün
    ticarette kar etmek esas amaçtır ama göz göre göre kazıklamak
    doğruluk dürüstlük hazinedir dediler -- aradım bulamadım onuda çalmışlar

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri