REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: interrnet Explorer 7 Türkçe

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart interrnet Explorer 7 Türkçe

Buyrun Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirebilirsiniz

not: interrnet Explorer 7 yi kullanmak için windowsun lisanslı yada (ilaçlı) olması şart buna dikkat edin yoksa çalışmayacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eboscro arkadaşım paylaşımın için tşkr ama yükledikten sonra gelen meillerime, bankaların inet giriş linklerine giremiyor ve son olarakta mynette oyun oynayamıyorum sayfalar açılmıyor.mozilla firefox ile bunların hepsine girebiliyorum fakat ie7 de olmuyo sorun ne acaba ben ie7 kullanmak istiyorum arkadaşlar cvp bekliyorum şimdiden tşkr
    Konu cherkez54 tarafından (25-01-2007 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: revizyon

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Eboscro Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Buyrun Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirebilirsiniz

not: interrnet Explorer 7 yi kullanmak için windowsun lisanslı yada (ilaçlı) olması şart buna dikkat edin yoksa çalışmayacaktır

ilaçıda koysaydın keşke kardeş eczanede bulamadık

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zafer murat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilaçıda koysaydın keşke kardeş eczanede bulamadık
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bununla bir dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar firefox varken kim explorer i kullanırki hemde lisans istiyo,ilaç istiyo...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama güzel olmuş be hakkını yemeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tkler üstad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ArkadaŞlar Üstte YazdiĞim Problemle İlgİlİ Kİmse Yardim Etmeyecekmİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cherkez54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eboscro arkadaşım paylaşımın için tşkr ama yükledikten sonra gelen meillerime, bankaların inet giriş linklerine giremiyor ve son olarakta mynette oyun oynayamıyorum sayfalar açılmıyor.mozilla firefox ile bunların hepsine girebiliyorum fakat ie7 de olmuyo sorun ne acaba ben ie7 kullanmak istiyorum arkadaşlar cvp bekliyorum şimdiden tşkr
    bendede canlı borsaya giriş izni vermiyo explorerde hata uyarısı veriyo ıe 6 normal girebiliyordum problemi çözecek arkadaş yokmu tşk..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yükledim harika bişeyy çok güzel olmuş teşekkürler dostum

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri