Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sözlük (Tam Çeviri)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sözlük (Tam Çeviri)

Sözlük (Tam Çeviri)
    Mobil Sözlük Pro W

Sözlük Türkçe-İngilizce ve İngilizce-Türkçe olarak çeviri yapabilmektedir. Kullanımı kolaydır. Ayrıca sorgulamaları hızlıca yapabilmektedir.

İçerisinde 100.000 civarı veri bulunmaktadır. Yanında veritabanı bulunmadığı için boyutu çok küçüktür. Yazılımda örneğin "e" ile başlayan kelimeleri bul diye bir bölüm vardır ve bu bölüm sayesinde "e" ile veya sizin istediğiniz bir harfle başlayan tüm kelimeleri bulabilirsiniz. Ayrıca içinde bir çok araç bulunmaktadır.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler paylaşım için (link sağlam)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu nasıl çalışıyor .rar dosyasının içinde birşey yok .veye nasıl kuracağız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orojenez Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bu nasıl çalışıyor .rar dosyasının içinde birşey yok .veye nasıl kuracağız
    arkadaşım bu symbian destekli cep telefonları için kullanılan sözlüktür.pcde çalışmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne olduğu meçul şeyler veriyorsunuz yapmayın böyle dosyanın içinde bişey yok

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım o zaman koyarken açıklamayı yapında koyun.tşk.

hiç bir açıklama yapmadan konmuş foruma
    Konu umuter tarafından (21-02-2007 Saat 10:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: ARD ARDA MESAJ YAZMAYIN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlar nedir dosyanın içinde bişey yokta arkadaşım.konu cep telefonu programı olduğu için normal pcde çalışmıyor cep telefonunuzun sistemine kopyaladığınız zaman çalışıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben indirdim baktım çalışıyor;) ellerine sağlık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DJ VoLkAn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben indirdim baktım çalışıyor;) ellerine sağlık..

teşekkür ederim dostum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

f47xfenerline olduğu meçul şeyler veriyorsunuz yapmayın böyle dosyanın içinde bişey yok

Arkadaşlar adam daha ne açıklaması yapacak girdiğiniz bölüme bakarsanız GSM bölümü burada bütün programlar cep telefonları içindir bunu alıp pc de çalıştırmaya kalkarsan elbette program falan göremezsiniz

ne olduğu meçhul şeyler bu forumda asla verilmez çalıştırılmadan ve denenmeden eğer programlarda sorun olursa onlarda silinir zaten merak etmeyin

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri