REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: linux ile uydu alıcı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart linux ile uydu alıcı

Arkadaşlar yavaş yavaş Linux işletim sistemine doğru bir yoğunluk var ama alıcılarımızın bu işletim sistemi ile nasıl yükleneceğini henüz çözmüş değiliz gibi gerçi alıcılarda Linux sistemi ile yüklenerek geliyor ama şu sira bu cihazlar çok pahalı,bu konuda epey araştırma yaptım ama somut bir sonuç yok,bu konuda inceleme ve araştırması olan arkadaşlar lütfen foruma da bir şeyler ilave edin.

sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sıstemı en ıyı kullanan drabox tur ustune yok dostum en ıyısı kendı capında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupowersky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu sıstemı en ıyı kullanan drabox tur ustune yok dostum en ıyısı kendı capında

Arkadaşımız burda Dreambox demek istemiştir ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım dreambox un pek çok sahtesi çıkmıştır alırken org olmasına dikkat et

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cinbo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım dreambox un pek çok sahtesi çıkmıştır alırken org olmasına dikkat et
    dreambox cihazlar gibi başka marka cihazlar cıktı piyasaya ama dream box gibi kaliteli, dreambox cihazda kullanılan parcaların aynısı sadece dış kutusunu besleme ve tüneri değişik kullanmışlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu işin sonu yokki arkadaşlar hergün bişeyler türetiyorlar en doğrusu iki sene geriden takip etmek diye düşünüyorum teknolojiyi hızına bakarsak adamı kör eder valla baksana bilgisayara daha çift çekirdek almadan dört çekirdek çıktı
    yalnışmı ayrıca dreambox uda beğnmiyorum beraber çalıştığım vatandaş
    uzunca birsüredir dreambox satıyor şimdide inpax satmaya başladı belki nebiçim uyducusun diceksiniz ama benim düşüncem bu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri