Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Merhaba Arkadaşlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoşgeldiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aramıza hoşgeldiniz Seyfi usta...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SEYFİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aranıza bende geldim,umarım kabul edersiniz
    Hoşgeldiniz seyfi:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SEYFİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

buyrun pastanız
    teşekkürler nakkus hanım....
    Hoş geldiniz...Bir şey sorayım...bu gün üye olmanıza rağmen nakkusun hanım olduğunu nereden anlayıp çıkardınız...???:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoşgeldiniz Süpersatforuma...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler arkadaşlar,ne kadar birbirimizi tanımıyor gibi görünsek bile hepimiz aslında tanışıyoruz.O nedenle tüm arkadaşlarıma başarılarının devamını diliyorum.Sanal ortam çok karışık gözükse dahi,zannedildiği kadar büyük değil.Mutlaka herkesin yolu biryerde birleşebilir.Başta Serkan Yılmaz adminim olmak üzere safran kardeşim ve diğer bütün yönetici arkadaşlar beni biryerlerden tanıyor işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aramıza hos geldın dostum kapımız herkese acıktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler arkadaşlar,ne kadar birbirimizi tanımıyor gibi görünsek bile hepimiz aslında tanışıyoruz.O nedenle tüm arkadaşlarıma başarılarının devamını diliyorum.Sanal ortam çok karışık gözükse dahi,zannedildiği kadar büyük değil.Mutlaka herkesin yolu biryerde birleşebilir.Başta Serkan Yılmaz adminim olmak üzere safran kardeşim ve diğer bütün yönetici arkadaşlar beni biryerlerden tanıyor işte
    hoşgldnz
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabi canım ne kadarda sanalda olsa herkes azcok birbirini tanıyor mesela TARANTİNO kimdir diyince Tum forumlar az cok herkes bilir Mesela Bulent tekcan kimdir diyince turkeyforumun admini gibi örnekleri coglatmak mumkun sanalda olsa herkes tanıyor işte :45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri