Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: *19 YTL'ye ADSL!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

*19 YTL'ye ADSL!

Turkcell'in kullanýcýlarýna sunduðu özel hizmetlere ulaþmak için kurduðu bir kulüp olan GençTurkcell (GNCTRKCLL) üyelerine özel bir kampanya için Superonline ile anlaþma yaptý. Yapýlan protokol sonucu Superonline'ýn adsl hizmeti SuperADSL'in 1024 Kbps 3GB Limitli SuperADSL aboneliði aylýk 29 YTL yerine 19 YTL olarak ücretlendirilecek.

Kampanyadan yararlanmak için yapmanýz gereken kýsa mesaj olarak SUPERADSL boþluk ADSL aboneliðini baðlatacaðýn sabit telefon numarasýný yazýp 5010'a gönder (Örnek: SUPERADSL 212xxxxxxx).

Kýsa mesaj onaylandýktan sonra 48 saat içerisinde Superonline yetkilileri sizinle baðlantýya geçerek gerekli konuþmalarý yapacaklar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben ttnet uyesiyim ben super onlineye gecsem şifre falan degişecekmi?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hmm bence iyi bir şey ama türk telekomdan vazgeçmemek lazım bence.altyapısı kötüde olsa diğerlerine oranla bence daha iyi.ve içimden bir ses diyorki türk telekom yakın bir zamanda güzel bir kampanya yapacak.

diğer bir konu ise smile adsl hakkında.eğer almak isteyeniniz varsa aklınızdan bile geçirmeyin.tüketici haklarıyla ilgili bir sitede onlarca sayfa bu smile adsl hakkında şikayet vardı.yani alacaklar uzak dursun bence.superonline da ttkom kadar iyi bir altyapı ve desteğe sahip olmadığını düşünüyorum.ne varsa ttkomda var.bence hiç vazgeçmeyin arkadaşlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý banshee8831 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hmm bence iyi bir þey ama türk telekomdan vazgeçmemek lazým bence.altyapýsý kötüde olsa diðerlerine oranla bence daha iyi.ve içimden bir ses diyorki türk telekom yakýn bir zamanda güzel bir kampanya yapacak.

diðer bir konu ise smile adsl hakkýnda.eðer almak isteyeniniz varsa aklýnýzdan bile geçirmeyin.tüketici haklarýyla ilgili bir sitede onlarca sayfa bu smile adsl hakkýnda þikayet vardý.yani alacaklar uzak dursun bence.superonline da ttkom kadar iyi bir altyapý ve desteðe sahip olmadýðýný düþünüyorum.ne varsa ttkomda var.bence hiç vazgeçmeyin arkadaþlar...
    dostum zaten superonline da smile adsl de tt nin alt yapýsýndan yararlanýyolar ama bencede tt den vazgeçmemek lazým..neden tt ile superonline yada smile adsl den bir aracý koyuyorsunuz ki??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben ttnet uyesiyim ben super onlineye gecsem þifre falan degiþecekmi?
    buyuk ihtýmalle kullnýcý adýnýzda deðiþir ama 6 aylýk sonra tekrar normal tarýfeye geýlecek 59ytl ödenmesýde gerekli tekrar yeni uye olucaksýnýz cunku

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet adsl nin düşmesini bekliyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    buyuk ihtýmalle kullnýcý adýnýzda deðiþir ama 6 aylýk sonra tekrar normal tarýfeye geýlecek 59ytl ödenmesýde gerekli tekrar yeni uye olucaksýnýz cunku
    Ben 27 ytl ödüyorum bu bana yeter tt netten sasmamak lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

29ytl değilmiydi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    29ytl deðilmiydi
    Ben 24 ay abone olacam diye indirimden yararlandým 27 geliyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri