REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Türkçe dil desteği ve Alt yazi Türkçe dil desteği

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkçe dil desteği ve Alt yazi Türkçe dil desteği

Sevgili site yöneticisi ve moderatör arkadaşlar bir çalışma şekli önereceğim hem izniniz hem katkınız olursa sevinirim.Çeşitli uydularda yayın yapan kanallar içerisinde bir çoğu hem çeşitli ülke dillerini hemde teletext sayesinde subtitle sayesinde alt yazıyı o ülkenin dilinde yayınlıyorlar.Bizlere bu kanalların internet adreslerini ve yazacak olduğumuz kısa bir notu hzırlayıp toplu halde mesj çektirme opersayonunda bulunmamızı sağlarsanız sevinirim.
    Desteklerinizi beklemekteyiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Siz saygıdeğer forum yöneticeleri ve aboneleri olan dostlar eğer ki ****** veya ***** yayın var diye bir not yazsaydım onlarca mesaj gelirdi ne yazık ki sizleren bu konu ile ilgili bir mesaj gelmedi ve yöneticilerimizede açık bir sitemdir bu konuda beklerdim ki bir katkı olsun bir önayak olunsun

sevgi ile kalın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fcann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Siz saygıdeğer forum yöneticeleri ve aboneleri olan dostlar eğer ki ****** veya ***** yayın var diye bir not yazsaydım onlarca mesaj gelirdi ne yazık ki sizleren bu konu ile ilgili bir mesaj gelmedi ve yöneticilerimizede açık bir sitemdir bu konuda beklerdim ki bir katkı olsun bir önayak olunsun

sevgi ile kalın
    Sevgili Kardeşim,
    Farkındamısın bilmem ama biz coğu kaliteli yayına illegal yol ile seyretmekteyiz. Normal şartlarda bu tür yayınların coğu şifreli ve abonelik gerektiriyor. Türkiye'de bunun örneği var.(ismi malum). Şimdi sen ve ben bunlara mail atsak desek ki biz türkçe altyazı istiyoruz. Mesela ispanyol D+ paketindekiler için, sence ne olur. Adamlar önce ellerindeki müşteri profiline bakar ve turkçe altyazıyı kim için vereceğini anlar yani bizlere, para ödemeden seyredenlere.
    Empati yaparsan sen olsan böyle birşey yapar mısın? Hatta varsa da kaldırır mısın?

sende sevgiyle kal

Bu arada ben site yöneticisi filan değilim. Hariçten gazel okuyorum. Ama ne yazıkki durum bu. Belki bir zaman sonra mevcut bir altyazıyı filime ekleyerek seyrettirecek cihazlar yaparlar. Bilgisayarlarda kullanılan kartlarda buna benzer şeyler olduğuna dair duyumlar aldım ama nasıl olduğunu bilmiyorum. O kartlara yapılıyorsa mutlaka cıhazlara da yapılır diye düşünüyorum. Uzay Yolu TV de oynarken kapağını acıp elindeki aletin işinla beni Scotty dedidiğinde Kaptan Kirk, ben hayranlıkla seyrediyordum. Şimdi ışınlama olmasada ona benzer acizane kapaklı şrak - şruk ses çıkaran bir telefonum var. Her ne kadar ışınlanmadım sa da bir yerlere, belki şu hayatta, onu da ölmeden görürüz.

Umut olmadan yaşanmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri