REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: fullx yerine gelen kanalı izleyebiliyor musunuzzz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart fullx yerine gelen kanalı izleyebiliyor musunuzzz

merh...arkadaşlarrr ben kaçgündür ***view kanalını izleyemiyorum fullz yerine gelen kanalı yardımçı olursanı< sevinirimmm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustimusty Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merh...arkadaşlarrr ben kaçgündür ***view kanalını izleyemiyorum fullz yerine gelen kanalı yardımçı olursanı< sevinirimmm
    Bende daha önce Aciko 4225 vardı acıyordu.Cihazımı degiştirdigim için size bilgim vermek isterdim ama malesef veremiyorum.sky tabanlı modellere sahip olan arkadaşların cvp yazmasını beklyecez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım fullx yerine, 12360 Horizantal 27500 frekansında bulunan *** view kanalları içinde bulunan sadece *** view xxx kanalını açmaktadır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cihazın eğer sky mod&#252;ll&#252; ise *** view xxx kanalını izliyebilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sky mod&#252;ll&#252; ama izleyemiyorum birka&#231; g&#252;nd&#252;r izleyemiyorummmm daha &#246;nceleri sorunsuz a&#231;ılıyordu kırılma oluyordu şimdi o kırılma yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustimusty Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sky modüllü ama izleyemiyorum birkaç gündür izleyemiyorummmm daha önceleri sorunsuz açılıyordu kırılma oluyordu şimdi o kırılma yok
    Yazılım falan attınızmı son gunlerde.Yazılımdanda kaynaklanıyor.Bu yayını izlemek için original btm sunny yukleyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekk&#252;rler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bak burada işine yarayacak bilgiler var onları bi oku
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sky modülün gecam yazıyorsa menüsünden ca selection all olacak channels bölümünde fullx tv unlocked olacak umarım yardımım olur.benimkinde kanalı tuşladığımda 8888 olarak giriliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar iyi hoşda kanalın frekansında tekrar tarattırma yapıyorum kanal &#231;ıkmıyor ki aceba yine yayın mı gitti bu kanalın

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri