REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: *19 YTL'ye ADSL!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*19 YTL'ye ADSL!

Turkcell'in kullanıcılarına sunduğu özel hizmetlere ulaşmak için kurduğu bir kulüp olan GençTurkcell (GNCTRKCLL) üyelerine özel bir kampanya için Superonline ile anlaşma yaptı. Yapılan protokol sonucu Superonline'ın adsl hizmeti SuperADSL'in 1024 Kbps 3GB Limitli SuperADSL aboneliği aylık 29 YTL yerine 19 YTL olarak ücretlendirilecek.

Kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken kısa mesaj olarak SUPERADSL boşluk ADSL aboneliğini bağlatacağın sabit telefon numarasını yazıp 5010'a gönder (Örnek: SUPERADSL 212xxxxxxx).

Kısa mesaj onaylandıktan sonra 48 saat içerisinde Superonline yetkilileri sizinle bağlantıya geçerek gerekli konuşmaları yapacaklar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben ttnet uyesiyim ben super onlineye gecsem şifre falan degişecekmi?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben ttnet uyesiyim ben super onlineye gecsem şifre falan degişecekmi?
    buyuk ihtımalle kullnıcı adınızda değişir ama 6 aylık sonra tekrar normal tarıfeye geılecek 59ytl ödenmesıde gerekli tekrar yeni uye olucaksınız cunku

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buyuk ihtımalle kullnıcı adınızda değişir ama 6 aylık sonra tekrar normal tarıfeye geılecek 59ytl ödenmesıde gerekli tekrar yeni uye olucaksınız cunku
    Ben 27 ytl ödüyorum bu bana yeter tt netten sasmamak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hmm bence iyi bir şey ama türk telekomdan vazgeçmemek lazım bence.altyapısı kötüde olsa diğerlerine oranla bence daha iyi.ve içimden bir ses diyorki türk telekom yakın bir zamanda güzel bir kampanya yapacak.

diğer bir konu ise smile adsl hakkında.eğer almak isteyeniniz varsa aklınızdan bile geçirmeyin.tüketici haklarıyla ilgili bir sitede onlarca sayfa bu smile adsl hakkında şikayet vardı.yani alacaklar uzak dursun bence.superonline da ttkom kadar iyi bir altyapı ve desteğe sahip olmadığını düşünüyorum.ne varsa ttkomda var.bence hiç vazgeçmeyin arkadaşlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hmm bence iyi bir şey ama türk telekomdan vazgeçmemek lazım bence.altyapısı kötüde olsa diğerlerine oranla bence daha iyi.ve içimden bir ses diyorki türk telekom yakın bir zamanda güzel bir kampanya yapacak.

diğer bir konu ise smile adsl hakkında.eğer almak isteyeniniz varsa aklınızdan bile geçirmeyin.tüketici haklarıyla ilgili bir sitede onlarca sayfa bu smile adsl hakkında şikayet vardı.yani alacaklar uzak dursun bence.superonline da ttkom kadar iyi bir altyapı ve desteğe sahip olmadığını düşünüyorum.ne varsa ttkomda var.bence hiç vazgeçmeyin arkadaşlar...
    dostum zaten superonline da smile adsl de tt nin alt yapısından yararlanıyolar ama bencede tt den vazgeçmemek lazım..neden tt ile superonline yada smile adsl den bir aracı koyuyorsunuz ki??

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kesinlikle haklısın arkadaş aslında turkcell hat bile kullanmamak lazım adamlar resmen yalan söylüyor bu ay 50 dakika kazandınız diyor fatura bi geliyor ki hepsi yalan bu yüzden kaç sefer müşteri temsilcileri ile tartıştım bence telekomdan vazgeçmeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet adsl nin düşmesini bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

29ytl değilmiydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    29ytl değilmiydi
    Ben 24 ay abone olacam diye indirimden yararlandım 27 geliyor

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri