REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Trabzon'lu olmaktan gurur duyuyorum...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Trabzon'lu olmaktan gurur duyuyorum...

Son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle Trabzon'u karalama kampanyalarını üzülerek görmekteyiz.Trabzon Türk tarıhı boyunca vatanımızın bütünlüğünü korumak için evlatlarını bu uğurda feda etmiştir.Sarıkamış'da donarak şehit olanlar arasında dedem de vardı.Ben onun torunu olarak bu gün yaşananlara bir anlam veremiyorum.Aşağıda yazacağım sorulara cevap arıyorum.
    1-Trabzon'u ülke ve dünya gündemine taşıyan 2 cinayet,ülkemize ve Trabzonumuza ne kazandırmıştır?Ne kaybettirmiştir?
    2-Ülkemize Serv anlaşmasını silah ile kabul ettiremeyenler, neden Trabzon kökenli çocuk yaşta insanları kullanıyorlar?
    3-Ülkemizin mili geliriden en az payı alan kentlerinden birisi neden Trabzon?
    4-Hasır altında sakladıkları harıtalarında Trabzon'u hayali Büyük ermenıstan içinde gösterirlerken o yöre durmadan başka kentlere neden göç vermektedir?
    5-Bütün motivasyonlarını Trabzonspor'a veren gençlerimiz,bu takımın son yıllarda düşürüldüğü kötü durumlardan sonra kendilerini başka oluşumlaramı yönelttiler?
    6-15-16-17 yaşlarındaki çocuklar okulda olmaları gerekirken sokaklarda başı boş geziyorlar?
    7-Sarp sınır kapısı açıldıktan sonra,ahlak değerleri neden bu kadar bozulmuştur?

Yazılacak yüzlerce soru var tabi,biz hiç bir şeyimize sahip çıkamadığımız gibi o yörenin insanına da sahip çıkamamışız ve sadece çamur at izi kalsın politikası ile güzel Trabzonumuz Türkiye ve dünyada karalanmaktadır!Bu ülke bizim güzel Trabzonumuz bizim ve yaşadıkca onu hiç kimseye bırakmayacağımızı dişarıdan ellerini ovarak bize bakan düşmanlarımıza bir tokat gibi belirtmeliyiz!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ülke sonuna kadar her şeyine sahip çıkmıştır başımızdaki büyük ama boş kafaların eseridir bunlar millet olarak her şeyin üstesinden geliriz 1990 larda batman ilimizde aynı tırabzonun şu anki durumundaydı ama halkı herşeyine sahip çıkıp kentini temizlemesini başarmıştır şu anda bu ülkenin super illeri arasındadır
    tırabzonun halkıda batman halkı gibi içindeki çürük elmaları temizlemesini başaracaktır buna sonuna kadar inanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten üzücü ama maalesef son zamanlarda trabzon ciddi anlamda zarar gördü..
    bence tesadüften öte gitmez bu çok fazla kafa yormayınız düzelir inşallah..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Trabzon'lu olmaktan gurur duyuyorum...

ben şehrimizin bu konularla degilde daha güzel konularla tanınmasını istiyorum bu duruma gelmemizin tek nedeni olarak fazla degil 3.5 sene geriye giderek trabzonda görev yapmış devlet büyüklerinin oldugunu düşünüyorum sadece burada nataşalarla ilgilendiler hiç bir siyası olayın üzerine gidemediler bir çömlekçi ve degirmendere çarşı işi sokak la ilgilendiler çıg gibi büyüyen internet kafelere ruhsat verdiler eger bir olayın tam derinine girseydiler zaten boşta gezen gençlerimiz fazla onlarda takipe alınırdı şehrimiz bu şehirin ekmegini yiyip suyunu içen büyük iş adamlarından hiç bir yatırım görmemiştir böylede olunca maddi sıkıntıya düşen genç kardeşlerimiz şer güçlerin beyin yıkamasıyla bu duruma gelmişlerdir vakit birlik zamanıdır yol yakınken daha körpe gençlerimizi bu yollara düşürülmekten korumalıyız devlet ve sivil toplum örgütlerine burada büyük görevler düşüyor trabzon a vede gençlerimiz üzerine oynanan oyunlara son verilmesi dilegiyle selam ve saygılar:45: :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım sana katılmamak mümkün değil malesef kendini bilmez bir kaç kişinin yaptığı yüzünden bütün Trabzonlular zara görüyor.Herzaman şunu demişimdir eğitim şart eğitim olmadan hiçbir şey düzelmez ayrıca ailevi durumlar'da etkiliyor bu tür olayları , iyi bir aile eğitimi ve terbiyesi almış olsalardı bunların hiç biri olmazdı diye düşünüyorum.

ALLAH cahiller'den korusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet haydi karadenizli arkadaşları destek için buraya bekliyoruz..
    selametle..
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende bir Giresun'lu olarak Trabzon'un böyle olaylarla anılmasını çok yadırgıyorum.İnşaallah böyle olaylar bir daha ne Trabzon'un nede başka bir ilimizin adını lekelenmesiyle gerçekleşmez....
    Konu antigs28 tarafından (23-01-2007 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 'Roj TV Trabzon'dan yayın yapsın'

'Roj TV Trabzon'dan yayın yapsın'
    PKK yanlısı yayın yapan Roj TV'nin kapatılmaması için Danimarka Başbakanı'na mektup gönderen DTP'li belediye başkanı mahkemede haddini aşınca tartışma çıktı:

Terör örgütü PKK yanlısı yayın yapan Roj TV'nin kapatılmaması için Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen'e mektup gönderdikleri gerekçesiyle haklarında dava açılan DTP'li 56 belediye başkanının yargılanmasına devam edildi. Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, önceki duruşmalara katılmayan sanık 3 belediye başkanı hazır bulundu. Tutuksuz yargılanan ve aralarında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Şırnak Belediye Başkanı Ahmet Ertak, Tunceli Belediye Başkanı Songül Erol Abdil ve Hakkari Belediye Başkanı Metin Tekçi'nin de bulunduğu 53 belediye başkanı ise duruşmaya katılmadı.

SAVCILIKTAKİ İFADESİNİ KABUL ETMEDİ

Iğdır'ın Hoşhaber Belediye Başkanı Nusret Aras, savcılıkta verdiği, ''Mektubun içeriğini bilmiyorum ve katılmıyorum. Ben imza vermedim'' ifadesine katılmadığını belirterek, ''Benim savcılıkta verdiğim ifade zapta yanlış girmiştir. Mektubun hazırlanmasından haberim yoktu, ancak içeriği sonra bana bildirildi. İçeriğine katılıyorum'' dedi. Mahkeme Başkanı Dündar Örsdemir'in ''Söz konusu TV kanalının terör örgütüyle bağlantısı olup olmadığı konusunda bilginiz var mı?'' sorusuna sanık Aras, ''Bilgim yok. Roj Tv'yi izliyorum'' dedi.

''ROJ TV TRABZON'DAN YAYIN YAPSIN''

Sanıklardan Diyarbakır'ın Dicle Belediye Başkanı Abdullah Akengin de savunmasında, Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen'e gönderilen mektubun içeriğine katıldığını belirtti. Sanık Akengin, Roj TV'nin yurt dışından değil de yurt içinden yayın yapması gerektiğini savunarak, ''Roj Tv'nin, gazeteci Hrant Dink'in öldürülmesiyle gündeme gelen Trabzon'daki çete iddialarının ortaya çıkarılması ve demokrasinin geliştirilmesi için özellikle Trabzon'dan, Ankara'dan ve Diyarbakır'dan yayın yapmasını istiyorum'' dedi. Sanık Akengin'in bu sözleri üzerine, mahkeme başkanı Örsdemir, ''Çeteler konusunda bilgi sahibi misin? Bildiğin bir şey varsa anlat'' dedi. Sanık Akengin'in, ''Benim yok, sizin varsa siz anlatın'' demesi üzerine mahkeme başkanı Örsdemir, ''Burada yargılanan ve sanık durumunda olan sensin, ben değil'' dedi.

Tartışma, avukatların araya girmesiyle son buldu.

Konya'da geçen yıl geçirdiği trafik kazası nedeniyle önceki duruşmalara mazeret bildirerek katılmayan Siirt'in Kurtalan Belediye Başkanı Murat Ceylan da savunmasında mektubun içeriğine katıldığını bildirdi. Savcı mütalaa hazırlamak için ek süre talebinde bulunurken, mahkeme heyeti duruşmayı erteledi. İddianamede, DTP'li 56 belediye başkanı hakkında, TCK'nın 314/3 ve 220/7 maddesini içeren ''Terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım eden kişi, örgüt üyesi olarak cezalandırılır'' suçundan 15'er yıla kadar hapis cezası isteniyor.

A.A
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Trabzon'dan yayın yapmaları için önce onlarla savaşırken şehit düşen vatan evlatlarını da yanlarında oraya götürmeleri gerekir.Trabzon'da bölücülük yapmak biraz sıkar!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vatan toprağı kutsaldır. Kaderine terkedilemez. M.K.ATATÜRK
    Evet bu söze dikkatinizi çekerim. Olayları birilerinin (gizli örgütlerin, medyanın) yönlendirmesine bırakmamalıyız, aldanmamalıyız, hep bir elden herşey vatan için...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri