Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Şok... Şok... Bir faili meçhul cinayet daha ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şok... Şok... Bir faili meçhul cinayet daha ...

Toplumun bazı kesimleri tarafından çok sevilen.Taksim gecelerinin unutulmaz isimlerinden TRAVESTİ SERTAB hunharca katledildi.
    Sevenleri bu habere inanamayıp saatlerce hastanesinin önünde bekleyerek Sertab lehine sloganlar attılar.Katledildiği yere karanfiller atarak ona karşı duydukları sevgiyi herkese gösterdiler.Öldükten sonra üzerinden hiç bir şey çıkmayan (Yani MAL varlığı bulunmayan) Sertabın nasıl biri olduğu cinayet sonrası fotorafında açıkça belliydi.(Üzgünüz bu fotoğrafı bazı sebeplerden sizlerle paylaşamıyoruz.)
    Şimdi sevenleri ve bazı sivil toplum örgütleri ;cenaze töreni sırasında ve sonrasında da Taksimde bir miting düzenleyerek:
    Sertaba destek olacakları da alınan bilgiler arasında.

Kaynak:Mütareke Medyası
    Konu Hakan Gül tarafından (31-01-2007 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: Toplum Ahlakına Uygun Olmayan Kelimeler Ve Argo Sıfatlardan Kaçınınız !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mesajınızda bazı düzenlemeler yaptım.Lütfen aynı kelimeleri tekrar kullanmayınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mesajınızda bazı düzenlemeler yaptım.Lütfen aynı kelimeleri tekrar kullanmayınız.
    Arkadaşım Türk Dil Kurumundamı görevlisin bilmiyorum ama Farkettiğim Bazı mesajlarda özellikle böyle ukalalıklar yapıyorsun.Zoruna giden ne anlayamadım.
    Sebebini ilerde her halde öğreneciğiz...
    Önemli olan Mesajın içerdiği anlamdır imla değildir ;ben neyi düzelttiğini de halen çözemedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı birolsan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım Türk Dil Kurumundamı görevlisin bilmiyorum ama Farkettiğim Bazı mesajlarda özellikle böyle ukalalıklar yapıyorsun.Zoruna giden ne anlayamadım.
    Sebebini ilerde her halde öğreneciğiz...
    Önemli olan Mesajın içerdiği anlamdır imla değildir ;ben neyi düzelttiğini de halen çözemedim.
    Sen millete alelen küfür et mesaajını düzenleyincede ukala de.Ne güzel iş yaa.Türk dil kurumunda çalışmıyorum ama forumda kimsenin aşağılanmasınada izin vermem.7 Gün sonra döndüğünüzde kimseyi aşağılamamayı öğrenirsiniz inşallah.Bu arada bu mesajını düzenlemedim herkes okusun diye. :boese157:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri