REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: yakalayınca bu kadarını yakala

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yakalayınca bu kadarını yakala

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi o balığı n yemesi olur ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerçektende o balığı yemesi süper olur heryeri et.
    Yanındada içecek

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eski balıkçılık günlerim aklıma geldi...ne balık tutamazdık ama...en çok ben beslerdim balıkları...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eski balıkçılık günlerim aklıma geldi...ne balık tutamazdık ama...en çok ben beslerdim balıkları...
    valla abi benimde eski günler aklıma geldi en büyük balığım 12 küloydu rekor bendeydi ama amcam oltasını benim oltamın hemen yanına attı valla oda 20 dakka arayla iki tane 18 kiloluk yakaladı balıklar sazandılar etleri felaket lezzetliydi üffffffffff nede canım çekti

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla abi benimde eski günler aklıma geldi en büyük balığım 12 küloydu rekor bendeydi ama amcam oltasını benim oltamın hemen yanına attı valla oda 20 dakka arayla iki tane 18 kiloluk yakaladı balıklar sazandılar etleri felaket lezzetliydi üffffffffff nede canım çekti
    Ammada yaptın şimdi...atılmaz ki bu kadarda...sanki bu atıcılı avcılar yanlarında tartı,baskül taşıyorlar...yolunu bulsalar kantara tarttırdım diyecekler...kaç gramdı balık sen onu söyle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ammada yaptın şimdi...atılmaz ki bu kadarda...sanki bu atıcılı avcılar yanlarında tartı,baskül taşıyorlar...yolunu bulsalar kantara tarttırdım diyecekler...kaç gramdı balık sen onu söyle...
    yok be abi ne atması 6 sene balık avlamaya gittim ee haliylede yanımızda asmalı terazi vardı tartardık :45: :00000002:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok be abi ne atması 6 sene balık avlamaya gittim ee haliylede yanımızda asmalı terazi vardı tartardık :45: :00000002:
    Tartar...atar...olmasın sakın...ne markaydı bu misina...Allahtan denizde balık avlamıyorsun...denizleri kuruturdu bu senin tartı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah tan balık adamı yakalamamış...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel bi şey yaww
    bu balıkçılk

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri