Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sizce Raikonen Ferraride Başarılı Olabilirmi Bu Sezon

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sizce Raikonen Ferraride Başarılı Olabilirmi Bu Sezon

ben şahsen çok ümitliyim ferrari iyi bir araç massa ile ciddi bir ikili olacakları kanısındayım şuminin yerini kimse tutamaz ama yinede ümidim var benim raikonenden..
    selametle...

sizin görüşleriniz nelerdir az kaldı yazrışlara yorumlarınız neleridr?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

raki ile bomba olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde massanın geçen seneki performansı beni bir hayli sevindirmişti ikili güzel olacaga benziyor..
    İşte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kimi'nin MClarende yaşadığı şanssızlıklar araçtanmı kaynaklanıyordu yoksa pilotaj hatasındanmı bunu bu sezon göreceğiz, ama ben Kimi'ye güveniyorum Massa ile birlikte çok güzel yarışlar çıkartacaklar hem aralarında tatlı bir rekabet olacak birinci pilot olmak için :624ok: yeterki aracımız iyi olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kimi'nin MClarende yaşadığı şanssızlıklar araçtanmı kaynaklanıyordu yoksa pilotaj hatasındanmı bunu bu sezon göreceğiz, ama ben Kimi'ye güveniyorum Massa ile birlikte çok güzel yarışlar çıkartacaklar hem aralarında tatlı bir rekabet olacak birinci pilot olmak için :624ok: yeterki aracımız iyi olsun
    abla geçen seneki aracı geliştirdilermi biraz nasıl?
    test sürüşleri çok iyiymiş duyumlar oyle
    İşte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuana kadar testlerde araç iyi ama yarışlar başlamadan belli olmuyor, bugün Kimi ilk kez ferrari ile test sürüsüne çıktı ve işte buda resmi güzel yakıştı Kimi ferrariye :28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şuana kadar testlerde araç iyi ama yarışlar başlamadan belli olmuyor, bugün Kimi ilk kez ferrari ile test sürüsüne çıktı ve işte buda resmi güzel yakıştı Kimi ferrariye :28:
    haydi hayırlısı umarım yarışlarda ciddi bir performans sergileyip alonsonun gıcık gülüşünü yok eder
    İşte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben şahsen çok ümitliyim ferrari iyi bir araç massa ile ciddi bir ikili olacakları kanısındayım şuminin yerini kimse tutamaz ama yinede ümidim var benim raikonenden..
    selametle...

sizin görüşleriniz nelerdir az kaldı yazrışlara yorumlarınız neleridr?
    RAİKONEN HocaM mercedes benz,ded iyidi sürüşü drivaer lgi sadece f1 ,mersedes,in ya tekeri kopuyordu ya motor blogu patlıyordu yoksa shumaher demişti bu cocuktan korkuyorum yerimi alabilir demişti 2005 de :45: raikonen mersedes F1 yakışıyordu ferrariye mi gecti test turları atıyor ? :49:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence bu sezon ferrarinin sezonu olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bu sezon raikonen daha rahat olacaktır ferraride sıcak bir ortamı var geçenlerde motor sporlarını izliyordum orada geçiyordu test turları çok iyiymiş..
    haydi ferrari göster gücünü

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri