Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sizce Raikonen Ferraride Başarılı Olabilirmi Bu Sezon

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şuana kadar testlerde araç iyi ama yarışlar başlamadan belli olmuyor, bugün Kimi ilk kez ferrari ile test sürüsüne çıktı ve işte buda resmi güzel yakıştı Kimi ferrariye :28:
    Bencede çok yakıştı...bakalım ferraride neler yapacak...ben umutluyum bu yıl şampiyonluk Kiminin olacak...bende artık Ferrari takımındayım...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bencede çok yakıştı...bakalım ferraride neler yapacak...ben umutluyum bu yıl şampiyonluk Kiminin olacak...bende artık Ferrari takımındayım...sevgilerimle...
    tinı önceden hangi takımdaydın?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Raikonen iyi bir pilot doğru takımı tercih etti bu sene tartışmasız aksilik çıkmadıktan sonra ferrari bitirir bu işi ve şampiyonluk ipinide gögüsler araba da müthiş olmuş performansı ve dayanıklılığı geliştirmişler bakalım neler olacak göreceğiz saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Raikonen iyi bir pilot doğru takımı tercih etti bu sene tartışmasız aksilik çıkmadıktan sonra ferrari bitirir bu işi ve şampiyonluk ipinide gögüsler araba da müthiş olmuş performansı ve dayanıklılığı geliştirmişler bakalım neler olacak göreceğiz saygılar....
    tek korkum ne biliyormusun?
    raikonen çok şanssız bir pilot başına çok aksilik geliyor o yuzden adamın başı bir türlü dogrulmuyor
    Konu COEMAR tarafından (25-01-2007 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

göreceksin doğru takıma geldiğini aksilik ferraride pek olmaz şanssızlığı oratadan kalkar tabii :45:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tinı önceden hangi takımdaydın?
    Kimi hangi takımdaysa oradaydım...Mclaren deydim...şimdi Kimi Ferrari de bende Ferrarideyim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün televizyonda brezilyada ferrari testlerini gösteriyor tur zamanları geçen senenin altındaymış heyecanlandım şimdi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Raikonen ilk yarışında Ferraride ne kadar başarılı olduğunu aldığı ilk yarıştaki birincilikle gösterdi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk yarışta ortaya koydu helal olsun çok iyi performanstı inşallah ferrariyle bu sene başarılı olur
    selmaetle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hissediyorum bu sene raikonenin senesi olacak gecen sene çok üzülmüştüm hem şumiye hemde kılpayı kaçan şampiyonluguna bu sene ferrariden ve kimiden çok umutluyum

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri