Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Sizce Raikonen Ferraride Baþarýlý Olabilirmi Bu Sezon

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Nakkus Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    þuana kadar testlerde araç iyi ama yarýþlar baþlamadan belli olmuyor, bugün Kimi ilk kez ferrari ile test sürüsüne çýktý ve iþte buda resmi güzel yakýþtý Kimi ferrariye :28:
    Bencede çok yakýþtý...bakalým ferraride neler yapacak...ben umutluyum bu yýl þampiyonluk Kiminin olacak...bende artýk Ferrari takýmýndayým...sevgilerimle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bencede çok yakýþtý...bakalým ferraride neler yapacak...ben umutluyum bu yýl þampiyonluk Kiminin olacak...bende artýk Ferrari takýmýndayým...sevgilerimle...
    tiný önceden hangi takýmdaydýn?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Raikonen iyi bir pilot doğru takımı tercih etti bu sene tartışmasız aksilik çıkmadıktan sonra ferrari bitirir bu işi ve şampiyonluk ipinide gögüsler araba da müthiş olmuş performansı ve dayanıklılığı geliştirmişler bakalım neler olacak göreceğiz saygılar....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý COEMAR Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Raikonen iyi bir pilot doðru takýmý tercih etti bu sene tartýþmasýz aksilik çýkmadýktan sonra ferrari bitirir bu iþi ve þampiyonluk ipinide gögüsler araba da müthiþ olmuþ performansý ve dayanýklýlýðý geliþtirmiþler bakalým neler olacak göreceðiz saygýlar....
    tek korkum ne biliyormusun?
    raikonen çok þanssýz bir pilot baþýna çok aksilik geliyor o yuzden adamýn baþý bir türlü dogrulmuyor
    Konu COEMAR tarafýndan (25-01-2007 Saat 12:04 ) deðiþtirilmiþtir.
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

göreceksin doðru takýma geldiðini aksilik ferraride pek olmaz þanssýzlýðý oratadan kalkar tabii :45:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tiný önceden hangi takýmdaydýn?
    Kimi hangi takýmdaysa oradaydým...Mclaren deydim...þimdi Kimi Ferrari de bende Ferrarideyim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dün televizyonda brezilyada ferrari testlerini gösteriyor tur zamanlarý geçen senenin altýndaymýþ heyecanlandým þimdi

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Raikonen ilk yarýþýnda Ferraride ne kadar baþarýlý olduðunu aldýðý ilk yarýþtaki birincilikle gösterdi...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilk yarışta ortaya koydu helal olsun çok iyi performanstı inşallah ferrariyle bu sene başarılı olur
    selmaetle
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hissediyorum bu sene raikonenin senesi olacak gecen sene çok üzülmüştüm hem şumiye hemde kılpayı kaçan şampiyonluguna bu sene ferrariden ve kimiden çok umutluyum

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri