REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kaspersky güncelleme sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaspersky güncelleme sorunu

Kaspersky bugünden beri güncelleme yapamıyor..karalistede lisans değil..neden acaba?
    hata mesajı:
    update failed:incorrect signature

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bendede var ne yapsak acaba yeni antivirüs mü yuklesek .koruması devam ediyormu ? çalişiyor gibi görünüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar bu kaspersky iyice sıktı devamlı sorun yaratıyor adamalar illegal kullanıma karşı devamlı çalışıyolar benim tavsiyem artık kaspersky den vazgeçin onun yerine norton kurun ama benim gibi pcyi kasmasın diyorsanız nod 32 yükleyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okinava Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar bu kaspersky iyice sıktı devamlı sorun yaratıyor adamalar illegal kullanıma karşı devamlı çalışıyolar benim tavsiyem artık kaspersky den vazgeçin onun yerine norton kurun ama benim gibi pcyi kasmasın diyorsanız nod 32 yükleyin
    çok haklısın.. artık hayır yok kaspersky'dan..ben kaspersky'ı silip avast 4.7 pro yükleyeyim..avast nod32 kadar iyi olduğu söylenemez ama duyduğuma göre nod32 de bazı virüsleri yakalayamıyormuş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok haklısın.. artık hayır yok kaspersky'dan..ben kaspersky'ı silip avast 4.7 pro yükleyeyim..avast nod32 kadar iyi olduğu söylenemez ama duyduğuma göre nod32 de bazı virüsleri yakalayamıyormuş..
    en güzelini yapmışsın ben de nod 32 ve avast arasında geziniyorum zaten pc de banka kayıtları yok pc yi kasmaya gerek yok :28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Telaşa gerek yok. Bu keyler çalışıyor. Tüm 6.0 versiyonlarında çalışıyor.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Telaşa gerek yok. Bu keyler çalışıyor. Tüm 6.0 versiyonlarında çalışıyor.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler de sorun lisansta değil..sorun programın güncelemesinde...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sorunun asıl sebebi keylerin kayıtlı olduğu listede en fazla bir *** 10-15 pc için lisanlanmış olması burada verilen keyleri herkesin kullanmaya çalıştığı içinde up-date yapmıyor.Yani kayıtlı bilgisayardan fazla kullanıcı olarak görünüyor.Biraz bencillik olacak ama bulduğunuz keyleri sadece kendiniz kullanın.Kaspersky hiçbir virüs programına değişmem.NOD 32 virüsleri kaçırıyor.
    AVAST trojanları bazen görmüyor.Çabuk tarama yapabilmelerinin sebebine gelince İ-swift Teknolojisini kullanmamaları.

Bendeki *** 2010 yılına kadar geçerli

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sorunun asıl sebebi keylerin kayıtlı olduğu listede en fazla bir *** 10-15 pc için lisanlanmış olması burada verilen keyleri herkesin kullanmaya çalıştığı içinde up-date yapmıyor.Yani kayıtlı bilgisayardan fazla kullanıcı olarak görünüyor.Biraz bencillik olacak ama bulduğunuz keyleri sadece kendiniz kullanın.Kaspersky hiçbir virüs programına değişmem.NOD 32 virüsleri kaçırıyor.
    AVAST trojanları bazen görmüyor.Çabuk tarama yapabilmelerinin sebebine gelince İ-swift Teknolojisini kullanmamaları.

Bendeki *** 2010 yılına kadar geçerli
    tamamen doğru... nod 32 nin virüs kaçırdığını 500 kere söylemiştim...

arkadaşlar size ince tavsiyem nod 32 yi kurun + spy sweeper ıda kurun ikisi ile mükemmel koruma yapabilirsiniz...

not : Nod 32 nin kaçırdığı yada bulamadığı zararlıları spy sweeper bulup imha ediyor
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba

arkadaşım bende nd 32 kurmak istiyorum ama kaspersky kaldıramıyorum.
    nasıl kaldırabilirim?:49:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri