REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: zyxel modem ayar yandım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zyxel modem ayar yandım...

arkadaslad rapidshareden dosya indiremiyorum sanırım modemimin ayarlarından dolayı.yardımıdermisiniz???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunturks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslad rapidshareden dosya indiremiyorum sanırım modemimin ayarlarından dolayı.yardımıdermisiniz???
    internet baglantın varsa Modem ayarlırın dogru demektir.Rapidden dosya inderme yaptıkdan sonra belirli bir süre beklemek zorundasınız.Süre dolduğunda indirebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır arkadasım alakası yok hiç dosya indirmedimki bekleyeyim.bir onceki modemde indiriyordum bunda indiremiroeum.resimdeki harfleri giriyorum dosyanın inmesi gerekirken başka bir sayfa açılıyor...dosyanın boyutu onemli degil farkermiyor modemimi aç kapa yapıyorum yine aynı degien bir şey yok...arkadasım modemin limiti dolmuştur resetle dedi onuda yaptım gene aynı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunturks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır arkadasım alakası yok hiç dosya indirmedimki bekleyeyim.bir onceki modemde indiriyordum bunda indiremiroeum.resimdeki harfleri giriyorum dosyanın inmesi gerekirken başka bir sayfa açılıyor...dosyanın boyutu onemli degil farkermiyor modemimi aç kapa yapıyorum yine aynı degien bir şey yok...arkadasım modemin limiti dolmuştur resetle dedi onuda yaptım gene aynı...
    Başka bir sayfa açılıyor demişsiniz onun Print Screen tuşuyla ekran görüntüsünü alıp buraya koyarsanız daha iyi olur yardımcı olmamız açısından..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    boyle bir sayfa çikiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    boyle bir sayfa çikiyor
    bence bu dosya indirememenin modemle alakası yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

butun dosyalarda boyle

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

download sezonu bitmiş diyor hocam başka bi dosya indirmeyi denedin mi? eğer internet bağlantın var sa bu kesin zaten Bu dosya indirmeme olayı imkansız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denedim olmuyor arkadasın modemini taktım onda iniyor ama...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri