REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Sizce Türkiye Kuzey Iraða Girmelimi?

Katýlýmcý sayýsý
186. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Girmeli

139 74.73%
  • Girmemeli

47 25.27%
Sayfa 2/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon
105 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Sizce Türkiye Kuzey Irak Sınırına girmelimi? girmemelimi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aslında girmek mantıklı ama herseyin zamanlamasını ii yapmak ben evet oyu verdim ama iyice düşünüp tasınmak lazım saygılar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Girmeli diyen arkadaşlara şunu hatırlatayım:Biz daha kendi iç sorunlarımızı çözemedik.Kürt-Türk meselesi halen gündemde.Her hafta terörle mücadelede şehit veriyoruz.Ve son olarak savaş demek maddi olarak ağır bir yük demek bizimse boşa harcıck paramız yokki.Biz ırak a gircez sorunları diğer ülkeler yardımıyla çözcez kaymağı gene amerika yiyecek.Bütün petrol rafinerlerini kendi kontolüne alıcak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benceşu an için yapılacak tek şey ordaki türk gurupları güçlendirmek daha doğrusu çok geç kalınmış olsa bile
    ZAMAN ÝNSANLARI DEÐÝL ARMUTLARI OLGUNLAÞTIRIR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence doğudaki halkı kazanmadan girmemeliyiz önce halkı bu işe inandırmamız lazım.Girdiğimiz takdirde oradaki dış güçler o bölgeyi karıştırmaya çalışacaktır.Önce iç meselemizi halletmeliyiz ondan sonra girebiliriz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ahmeTTaþar Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bence doðudaki halký kazanmadan girmemeliyiz önce halký bu iþe inandýrmamýz lazým.Girdiðimiz takdirde oradaki dýþ güçler o bölgeyi karýþtýrmaya çalýþacaktýr.Önce iç meselemizi halletmeliyiz ondan sonra girebiliriz.
    ben doðunun insanýyým beni kazandýn benimle berber 600 kiþiyide kazandýn :00000002: senin gibi düþünceler varsa gidemediðin yerde senindir :00000002:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mehmet Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben doðunun insanýyým beni kazandýn benimle berber 600 kiþiyide kazandýn :00000002: senin gibi düþünceler varsa gidemediðin yerde senindir :00000002:
    Diyecek tek bir lafým var NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence gerekli hazýrlýklarý yaptýktan sonra uygun bir zamanda, sýnýrlarýmýzýn güvenliði ve milli menfaatlerimiz gözetilerek girilmelidir....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart kuzey ýrak

arkadaþlar bizim þimdiye kadar oraya girmedigimiz hata oradaki türkmen kardeþlerimizin yanýnda olmalýyýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý e®tan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Diyecek tek bir lafým var NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!
    tek bir adým yetmez çift adým at :45: :00000002:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mehmet Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tek bir adým yetmez çift adým at :45: :00000002:
    Çifti ne oluyor bu adýmlarýn...:49:

Sayfa 2/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri