aslında girmek mantıklı ama herseyin zamanlamasını ii yapmak ben evet oyu verdim ama iyice düşünüp tasınmak lazım saygılar
Girmeli
Girmemeli
aslında girmek mantıklı ama herseyin zamanlamasını ii yapmak ben evet oyu verdim ama iyice düşünüp tasınmak lazım saygılar
Girmeli diyen arkadaşlara şunu hatırlatayım:Biz daha kendi iç sorunlarımızı çözemedik.Kürt-Türk meselesi halen gündemde.Her hafta terörle mücadelede şehit veriyoruz.Ve son olarak savaş demek maddi olarak ağır bir yük demek bizimse boşa harcıck paramız yokki.Biz ırak a gircez sorunları diğer ülkeler yardımıyla çözcez kaymağı gene amerika yiyecek.Bütün petrol rafinerlerini kendi kontolüne alıcak.
benceşu an için yapılacak tek şey ordaki türk gurupları güçlendirmek daha doğrusu çok geç kalınmış olsa bile
ZAMAN ÝNSANLARI DEÐÝL ARMUTLARI OLGUNLAÞTIRIR
Bence doğudaki halkı kazanmadan girmemeliyiz önce halkı bu işe inandırmamız lazım.Girdiğimiz takdirde oradaki dış güçler o bölgeyi karıştırmaya çalışacaktır.Önce iç meselemizi halletmeliyiz ondan sonra girebiliriz.
Bence gerekli hazýrlýklarý yaptýktan sonra uygun bir zamanda, sýnýrlarýmýzýn güvenliði ve milli menfaatlerimiz gözetilerek girilmelidir....
arkadaþlar bizim þimdiye kadar oraya girmedigimiz hata oradaki türkmen kardeþlerimizin yanýnda olmalýyýz.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri