bence girmemeli![]()
Girmeli
Girmemeli
bence girmemeli![]()
türkiye bence hiç bir yere girmemeli biz ne zaman bir yere girsek hep zararlý çýkýyoruz
hakan sana sonuna kadar katýlýyorum.bir an önce bu iþe girilmeli.mit baþkanýnýn sözlerini hatýrlayalým.''türkiye,etrafýnda olan biten olaylara seyirci kalmamalý.olaylarý izleyip bekle gör uygula taktiði uygulamamalý''bence çok doðru konuþtu.artýk bu iþe bir son vermek lazým.gözgöre göre kurbanlýk koyun gibi insanlarýn kafalarýný büyük bir zevkle kesip o kafayla top oynayan hayvanlarý.hele bunu birde allah için yaptýk.allahýn izni var diyerek yapan o.çoçuklarýný (afedersiniz burada benim bütün insanlýðým kopuyor malesef) uçaklarý kaçýrýp oraya buraya çakan bunu allahýn emriyle yapýoruz diyen aq bebelerinin ta sülalesini be kardeþim...bunlar ortalýðý iyice azýttýlar.ýrakta hergün onlarca insan,çoluk çouk yaþlý hasta demeden öldürüyorlar.Ve bizde bende türküm ama türk kaný pistir diyip,ülkemize ermeni soykýrýmý yapýyorsunuz diyen insan için onbinlerce insanýn sokaða dökülüp hepimiz türküz hepimiz ermeniyiz diyip o insan için 10 km yürüyebiliyorsak.bu ýraktaki olaylara göz yummamýz resmen 2 yüzlülüktür.devletin bu iþe acilen el koymasý lazým.yoksa biz ülkemize yaklaþan bu tehditi gerekirse kendimiz temizlemeye hazýrýz deðilmi arkadaþlar...:boese157: :boese157:
NOt:arkadaþlar mesajýmda argo olduðu için sizlerden binlerce kez özür diliyorum ama maðalesef ben bu olaylarý allahýn izni var diyerek olaylara dini karýþtýran terörist ucubelerini duyunca aklýmý kaçýrýyorum...haksýzmýyým? :boese157:
Daha dün kapımızda bekleyen barzani ve talabani köpeklerine bakın.
Geldiklerinde bırakın Bakanı filan, müsteşar yardımcından bile randevu alabilmek için her türlü yalakalığı yapıyorlardı. Şimdi yaşadıkları ülkeyi bölmek için, abd işgalcileriyle işbirliği yapıyorlar ve bize nasıl ürüyorlar (köpek bağırması).
Bir zamanların Cihan Şumül (Dünyaya hükmeden) ülkesi Türkiye'nin düştüğü duruma bakın. Tabii düşürenler utansın diyeceğim ama nerdeeee onlarda utanacak yüz.
Özetle; memleketin gerçek menfaati girmeyi gerektiriyorsa, girmeliyiz. Yok eğer girmeyelim, yesinler bir birini taktiği yararımıza ise öyle bir karıştıralım ki, dolansınlar bi daha da iflah olmasınlar.
Bu sadece Irak için değil, bütün dünyaya Türkiye'nin büyüklüğünü gösterme zamanı gelmiş ve geçmiştir.
Zaten şöyle bir kural vardır; eğer adamı sağlam dövmezsen gider ya birilerini toplar gelir başına dert olur, yada karakola şikayet eder gene uğraşırsın. Sağlam dayak yiyen o muhitten bir daha geçemez.
Tabi önümüze geleni dövelim diyemezsin. Hem Ağabey olacaksın, hem Baba.
Bütün arkadaşlarımdan özür dilerim, biraz kaba bir yazı oldu. Ama memleketimin düştüğü, daha doğrusu düşürdükleri durum kanıma dokunuyor.
Hassasiyetim ondandır.
Saygılarımla,
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
farkındamısınız bilmiyorum ama Çanakkalede dedelerimiz Korede Amca ve dayılarımız Kıbrısda kimilerinin babaları kimlerinin abileri omuz omuza Düşmana karşı gelen Türk ve Kürkler birden Düşman oldu bunu hiç sordunuzmu acaba neden diye sonuç çok basit yeni nesil neyin ne olduğunu bilmeden yetiştiriliyor kimmiz nereden geldik ne yaptık bilmeden
bunu artık bir borç bilerek yazmaya karar verdim
Sevgili Kardeşlerim Biz Lazı Türkü Kürtü ile bu vatanın evlatlarıyız bizim dedelerimiz Ermeniye İngilize Fransıza İtalyana Yunana beraber kurşun sıktı
1 .Dünya savaşının çıkışı Petroldü Çünkü Osmanlı İmparatorluğu bir Petrol deniznin üzerinde oturuyordu inanmayan ozamanki Haritalara baksın
TRT2 Sınırlar ötesinde aynen bunu açıklar. İngilizler 1. dünya savaşından önce Kürt Kardeşlerimize bir Kürt devleti kurma sözü veririr ve Şimdiki elden ele dolaşan bütün Kürtüstan diye dolaşan harita ozamanlardan kalmadır.
İsmet paşa Kurtuluş savaşından sonra lozan Antlaşmasını İngilizlerin önüne koyduğunda ( Şimdiki T.C. Haritası ) İngilizler şöyle cevap verir şimdi siz kazandınız ama bir gün gelecek bunu tekrar masa koyacağız
ve zaman ilerler sembolik olarak çizilen haritalar bir bir kaybolur bunun in önemli kanıtı 1950 de kurulan İsrail devleti
daha sonra İngiliz başkananı Churcill o tarihi sözü söyleyerek bu gerçeği gözler önüne serer "Bir Damla Petrol Bir Damla Kandan Daha Değerlidir."
Neden Kürtisdan devletinden vazgeçtiler bunu Cevabi Rusyanın Sosyalist bir devlet kurması ve petrole sahip çıkması onun için Yıllarca söylenen bir Sözle bunu geçiktirdiler "Türkiye bizim için önemli" Sebebmi çok basit Ruslar petrole yaklaşacaklarında ilk önüne bizler yani Türkler çıkacaktı dağılmış bir devlet bir işe yaramazdı. Rusya dağıldı bu sefer Türk Milletler topluğu omasın diye ellerinden gelini yaptılar 1991 birinci körfez savaşı 1 adım atıldı şimdi yeni senöryada ABD girdi ve ingilizleri bayrak savaşında başrol oynadı.
biz tarihi bir hata ile 2. köfrez savaşına girmedik
Tamam bazı sebeblerimiz vardı ama Irak petrolunun gelirinin belirli bir kısmın 1960 yılında bize verilmesi gerekti Anlaşalar yapılmadı sonuç gene hüsran
Churcill dediği söz İngiliz ve ABD için açık açık öenmli oldu
"Bir Damla Petrol Bir Damla Kandan Daha Değerlidir."
Kürtler diyerek oyuna başlandı. Allah aşkına sorarım bu kadar müslüman Kanı döküyor bu kadar çocuk yetim kalıyor Beyrutta veya Dünyanın bir çok yerinde nerede bu Dünya Jandarmaları İngiltere Dünyanın bir numaralı Silah Satıcısı neden satıyor silahları bu kadar Barışcılar
daha söylenecek çok söz var.
ben Türkküm ve bununla Gurur duyuyorum Müslamanın ozaman Fen ilimine
bakmalıyım. bizim Dinmiz İLİM ve Fen Dini bunu unutmamak gerek Düşünün insan için okadar Ders alınacak şey varki
Zamanızı aldığım için Kusura bakmayı Hakkınız Helal edin ama bu olaylar beni korkutuyor garb ve hile Savaşta mübahdır
sözlerimi Efendimizin Bir hadisi ile bitiyorum
Düşmanın Silahı ile Silahlanın
helal kardeþim çok güzel açýklamýþsýn olayý.dediðin gibi eðer biz gerçek birer müslümansak ve hergün masumca ölen onlarca insaný görüyorsak daha niye duruyoruz anlamýyorum.o kadar boþ boþ iþlerle uðraþýlacaðýna,insanlýk elden gidiyor denilmiyor ve oturduklarý yerde seyrediyorlar.sonrada ülkemize hain terörist saldýrýlarý yapýlýnca kahrolsun terorizm kahrolsun pkk deniliyor.sanki kahrolsun denilince bütün terör dünyadan yok olacak.hala bu olaylara göz yumuyorlar sonrada bizden oy bekliyorlar.saðda solda oy toplama yapacaklarýna önce yanýbaþlarýnda duran tehlikeyi bitirsinler.bir iþi yapacaksan kendin yapacaksýn.saða sola burayý temizleyin yok bizi bu beladan kurtarýn demekle olmuyor.bence ab iþi askýya alýnýp hemen ýraða girilmeli.ab ye harcanan para savaþ için yeterde artardý bence.saðdan soldan duyduðum kadarýyla somaliyede bomba düþmeye baþladý.yakýn bir tarihte orada büyük bir savaþ olacak bu terör yüzünden ve bence bu terör olayýný þimdi çözmeleri lazým.yoksa türkiye kendini istemedende olsa bu acýmasýz katliamýn içinde bulacaktýr...
Bence GÝrmemelÝ
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri