Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Girmeli
Girmemeli
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
defalarca girildide ne oldu? geriladýr kaçar baþka yerlere sýðýnýr.kaldiki baþka ülke topraðý ve beþka egemen güçler var bölgede.son günlerdeki oyunlar azçok düþünebilen insanlar için artýk ders olmali?
kürt sorunu diye türkiyemizin bir problemi var. isimler falan önemli deðil ölenler bizim gençlerimiz.yeterince bana göre can heba ettik. artýk yeter deme zamaný gelmedi mi? siyasiler gençlerimizin caný üzerine de siyaset yapiyorlar.buna artýk dur deme zamaný gelmedi mi caným gençler.
ben 60-70 kuþaðýyým. bizi çýkarlarý için heba ettiler. sizin heba olmanýza dayanamiyorum.
yeryüzünde tüm canlýlarýn yaþama hakký vardýr.
ülkemizdede tüm vatandaþlarýn yaþama hakký olduðu gibi,bizim kimsenin yaþam hakkýný elinden almaya hakkýmýz yoktur.baþka kesimlerin dillerini,kültürlerini inançlarýný yasaklama hakkýmýz da olamaz. barsa bir problem kanunlar ilgililer hal etmekle görevlidirler.
gelin kafamýza sokulan kin nefreti bir tarafa býrakýp sevelim sevilelim.
arkadaþým þehit vermek ölmek eðer sonucunda vataný kurtaracaksa kutsal bir görevdir.ama bazýlarý deiþik düþünüyor.ne yapalým yani.teröristler ülkeyi ele geçirsin bizde kafamýzýn birer birer kurbanlýk koyun gibi kesilmesinimi bekleyelim yani.savaþ olacaksa abi damarlarýmýzdaki son kana kadar bu ülkeyi bu pislikten kurtarmak için mücadele etmeliyiz.ama bazýlarýnda böyle bir duygu yokmuþ.yazýlardan anladýðým kadarýyla...
Herkese iyi günler. Benim fikrimce de Irak'a girilmelidir. Manevi yükümlülük sorunu ise, eðer haklarýmýzý savunamaz isek Türkiyenin gelecek kuþaklarýnýn manevi yükünü kaldýrabilecekmiyiz. Herkezin cirit attýðý bir yerþu anda Irak. Eðer ABD kendisi için orada ise komþu Türkiyenin Bulunmasý zaten kaçýnýlmazdýr. Dostlar bir nokta daha. Benim þahsým adýna anlamak istemediðim bir olayda þu ki, insanlarýmýzý doðulu, batýlý diye nitelendirmek. Ben bir turist rehberiyim. Arada sýrada Çanakkale'ye yolum düþer. Þehitliklerde, mezar taþlarýnda (Bilhassa anýtýn oradaki sembolik) þehitlerimizin isimleri ve geldikleri þehir yazar. Oradakilerin hepsi Mehmet'tir. O savaþ yapýlýrken istenilen þey ülke savunmasý idi. Artýk ülkeler (bazen) deðiþik þekillerde savunuluyorsa gereði yapýlmalýdýr diye düþünüyorum.
Dostlar biraz uzun oldu farkýndayým ama konu önemli. Saðlýcakla kalýn.
Artýk büyüksek büyük gibi davranmak zorundayýz.Asýrlarca dünyaya hükmetmiþ bir millet madara duruma düþmeden ve baþýmýza baþka cuval geçirilmeden bu olayý cözmelidir.
Dostlar bu konu hakkýnda yolladýðým ikinci yanýt olacak. diðer arkadaþlarýn yollamýþ olduðu yanýtlarý okudum. Bazýlarýnýn söylediði þey yapýlmalý idi ama çok geç kalýndý gibi söylemler var. Bir nevi yýlgýnlýk mý desem acaba? Sizlere Ýsmet Ýnönü'nün bir sözünü hatýrlatmak istiyorum. (ABD cumhurbaþkaný Johnson ile bir yazýþmasýnda) "Dünya her sabah yeniden kurulur ve Türkiyede bu dünyadaki yerini alýr." Ülkemiz için her Allahýn günü durmaksýzýn çalýþmak gerek. Yýlmak yok, durmak yok, yorulmak yok.
Hepinizi seviyorum.
girilmesi yönünde oy kullandım ancak düşüncem farklı girmek yerine havadan savunma harekatı en uygunu. girmek korkunç bir lojistik destek gerektirir çünki. hava harekatıyle ülkeme kuzey ıraktan tehdit var onu bertraf ediyorum denilebilir. ancak güçlü bir ülkenin desteği gerekebilir. eğer avrupa ve amerika biz dişimizi göstermezisek kürdistanı resmen ilan ettirecekler. dahada geç kalınmadan bence tam zamanı.herkese saygılarımı sunuyorum.
yakýnda ederler merak etme
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri